Φ. Βάκη για Ν. Καρανίκα: «Αν δεν με εκφράζει η ανάρτηση Τσίπρα είμαι θηλαστικό του ΣΥΡΙΖΑ;» 

17/8/20 | 0 | 0 | 280 εμφανίσεις

Eurokinissi

Συνεχίζεται ο εσωκομματικός πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο και του τρόπου με τον οποίο έσπευσε να παράσχει στήριξη ο Νίκος Καρανίκας. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ακαδημαϊκός, Φωτεινή Βάκη, διερωτάται αν είναι «θηλαστικό του ΣΥΡΙΖΑ» σε περίπτωση που δεν την εκφράζει η ανάρτηση του προέδρου του κόμματος.

Αναλυτικά σε ανάρτησή της η Φωτεινή Βάκη αναφέρει τα εξής:

«Αν δηλαδή δεν με εκφράζει η ανάρτηση του Α. Τσίπρα είμαι “αμόρφωτη, κομπλεξική μηδενίστρια” ή κάποιο “θηλαστικό του ΣΥΡΙΖΑ” και αν δεν συντάσσομαι με εθνικισμούς είμαι μια “αριστερίζουσα εκκρεμότητα”; Κατά τ’ άλλα “μελό” άρσεις των μανιχαϊσμών και διαλεκτικές -sic- υπερβάσεις αντιθέτων, όπως Αριστερά και θρησκευτική πίστη πλημμυρίζουν το διαδίκτυο προς επίρρωσιν της περίφημης ανάρτησης αλλά η δημόσια έκφραση μιας άλλης άποψης είναι για κάποιους υπονόμευση, διάσπαση, εμφύλιος, κοκ. Με την ευχή και την ελπίδα να μάθουμε πάλι να “κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα κι απλά” σας καλημερίζω άπαντες και άπασες».

liberal.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/1/21 | (0 σχόλια)
    Αλέξης Παπαχελάς Οι διερευνητικές συνομιλίες θα αρχίσουν σε μερικές ημέρες. Η Αγκυρα έχει ξεκαθαρίσει, με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί, πως θα θελήσει να βάλει στην ατζέντα τα ζητήματα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και της ιδιοκτησίας ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας