Φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

23/10/20 | 1 | 0 | 234 εμφανίσεις
Υποτίθεται ότι η οικονομία δεν πάει καλά και με τον covid θα πάει ακόμη χειρότερα.
Οι επενδύσεις είναι απαραίτητες, αν ενδιαφερθεί κάποιος να επενδύσει.
Μου λένε, φίλοι δικηγόροι που έχουν ασχοληθεί με το θέμα πως για να αγοραστεί γη για μια επένδυση χρειάζονται 30, τουλάχιστον, χαρτιά.
Σοβαρά; Γιατί;
Το ελληνικό κράτος είναι βαθιά συγκεντρωτικό. Τα έχουμε πει αυτά. Το κακό είναι ότι δεν θέλει να αλλάξει.
Πολλοί υπάλληλοί του η μόνη εργασία που κάνουν είναι να βάλλουν μια σφραγίδα και μια υπογραφή σε κάποια απο αυτά τα χαρτιά.
Να χάσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι;
Όχι. Αλλά έτσι χάνουν δουλειά χιλιάδες άνεργοι.
Ας μην μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ο φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Αλλού μπορεί να χρειάζονται 30 χαρτιά -οι δικηγόροι πάντοτε υπερβάλλουν-για μια αγορά ακινήτου ,αλλά η πραγματικότητα λέει ότι ,αν υπάρχει ένας αγοραστής και ένας πωλητής ΜΟΝΟΝ και όχι πολλοί και σε όλες τις χώρες διασκορπισμένοι ,με τους κληρονόμους τους , απαιτείται ένα μεταγεγραμμένο στο υποθηκοφυλακείο Συμβόλαιο ιδιοκτησίας και τα χρήματα που πρέπει να καταβάλει ο αγοραστής στον πωλητή και την ΔΟΥ-Εφορία και φυσικά διαθέσιμος ένας συμβολαιογράφος και ένας δικηγόρος -,που πρέπει να πληρωθούν καλά- ,για να επιταχύνουν την αγοραπωλησία .
  Η κατοχή ακινήτου στην χώρα που προστατεύεται η ατομική-οικογενειακή και επιχειρηματική ιδιοκτησία, αγαπητές Ανιχνεύσεις, είναι ιερά και απαραβίαστη ,κάτι που μάλλον δεν σας είπαν οι φίλοι σας δικηγόροι .
  Υ.Γ Σε περίπτωση όμως που μια επιχείρηση θα βλάπτει το περιβάλλον ,η΄, κάτι άλλο, να μη ζητηθούν τα χαρτιά που επέβαλλαν οι νόμοι και οι Οδηγίες της Ευρωπαικής Ενώσεως;;;.
  Τι τραβήξαμε και τι τραβάμε στα Μεταλλεία της Κασσάνδρας και στο Ελληνικό .
  Σε κάθε περίπτωση δύσκολα ξεθεμελιώνεται το βαθύ κράτος που άφησε πίσω του το κραταιό ΠΑΣΟΚ ,που μετακινείται -ίσως και γιαυτό και να μη χάσει την πελατεία του- εναλλάξ πότε στην Νέα Δημοκρατία του κ.Μητσοτάκη και πότε στον ΤσιπροΣύριζα σαν τον χαμαιλέοντα ,για να ξανασυγκεντρωθεί κάποτε ,καθώς τα όνειρα δεν απαγορεύονται.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  16/1/21 | (0 σχόλια)
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας