Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στη Θεσσαλονίκη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στο στόχαστρο ακραίων στοιχείων το στρατόπεδο «Νταλίπη» της Θεσσαλονίκης – Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα – Αποκαλυπτικό έγγραφο

Σοβαρές πληροφορίες ότι κομβικό και ιδιαίτερα σημαντικό στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης έχει μπει στο στόχαστρο «ακραίων στοιχείων» και υπάρχει αυξημένο ενδεχόμενο να δεχτεί τρομοκρατικό χτύπημα διαθέτει η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Πρόκειται για το στρατόπεδο “Νταλίπη” όπου στεγάζεται η σχολή Πολέμου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, υπάρχουν αξιωματικοί του ΝΑΤΟ, ενώ σε ειδικό χώρο σταθμεύουν οι οι κλούβες των ΜΑΤ της Θεσσαλονίκης.

Πλέον των ανωτέρω, από λήψεως (20/10/2023) κατα τις ώρες 22:00 έως 06:00 και μέχρι νεωτέρας η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, να διαθέτει ένα πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο R/T σταθμό της,ο οποίος θα σταθμεύει έμπροσθεν ως άνω στρατοπέδου και θα κινείται αποκλειστικά πέριξ αυτού, προς αποτροπή τυχόν έκνομων ενεργειών και έγκαιρο εντοπισμό τυχόν υπόπτων κινήσεων, αντί του αρχικά ορισθέντος σημείου.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, πλέον των ανωτέρω, παρακαλείται όπως δραστηριοποίησει στο έπακρο δίκτυο πληροφοριών της, προς συλλογή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας για απειλές έκνομων ή άλλων ενεργειών σε βάρος προαναφερόμενης εγκαταστάσης και αναφέρει έγκαιρα υπόχρεες για λήψη μέτρων υπηρεσίες αναφέροντας σχετικά και στην υπηρεσία μας. Μεριμνήσει δε επίσης, για την διαρκή και ουσιαστική επιτήρηση της ευρύτερης του στρατοπέδου περιοχής με R/T περιπολικά των υφιστάμενων υπηρεσιών καθώς και της Υ.Κ.Α/Δ.Α.Θ με σκοπό την έγκαιρη αποτροπή ενεργειών, δυναμενες να θίξουν την ασφάλεια της εγκατάστασης.

Η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, στην οποία κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται όπως επιστήσει την προσοχή του προσωπικού που ήδη διαθέτει προς εκτέλεση υπηρεσίας σκοπού της εγκατάστασης για αυξημένη επαγρύπνηση/ αποφυγή εφησυχασμού και ορθή εκτέλεση των καθηκόντων τους, προκειμένου να αναφέρουν – ενημερώνουν άμεσα για οποιοδήποτε περιστατικό στρέφεται κατά της ασφάλειας της εγκατάστασης. Η Υπόδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική), στην οποία κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται όπως, γνωστοποίησει έγκαιρα στην υπηρεσία μας, οποιαδήποτε πληροφορία κατέχει ή συλλέξει για απειλές έκνομων ή άλλων ενεργειών σε βάρος της εν λόγω εγκατάστασης».

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
26,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα