Φωτογραφία σοκ: Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν γυναίκα στον δρόμο, επειδή την είδαν χωρίς μπούργκα και την ίδια ώρα δήλωναν πως θα σεβαστούν τα δικαιώματά τους!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Την ίδια μέρα που βγήκαν και ανακοίνωσαν δημόσια πως θα σεβαστούν τις γυναίκες και τα δικαιώματά τους, οι Ταλιμπάν πυροβόλησαν και σκότωσαν μια γυναίκα στον δρόμο επειδή την είδαν να μη φορά μπούργκα.

Την Τρίτη όλα αυτά, μετά τις ανακοινώσεις τους ότι θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή για το Αφγανιστάν που θα τιμά τα «γυναικεία δικαιώματα»…

 

Η φωτογραφία που αναδύθηκε από το περιστατικό δείχνει μια γυναίκα νεκρή στον δρόμο και κόσμο τριγύρω της. Είπαν πως τη σκότωσαν οι Ταλιμπάν επειδή δεν είχε καλύψει το κεφάλι της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fox News.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως το περιστατικό σημειώθηκε την ίδια μέρα που ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, Zabihullah Mujahid, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για να πει στην οικουμένη ότι οι φονταμενταλιστές, παρά τον αυστηρό νόμο της Σαρία, θα τιμήσουν τα δικαιώματα των γυναικών, καλώντας τες μάλιστα να επιστρέψουν στα σχολεία και τις δουλειές τους.

https://europost.gr/fotografia-sok-oi-talimpan-ektelesan-gynaika-ston-dromo-tin-eidan/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα