Φωτογράφηση μοντέλων σε κοιμητήριο στην κατεχόμενη Κύπρο και ο Ερντογάν ενοχλήθηκε από μια γελοιογραφία;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οι Τούρκοι κάνουν φωτογράφηση μοντέλων σε κυπριακό χριστιανικό κοιμητήριο στην κατεχόμενη Κύπρο! Εκεί που σκότωσαν, βίασαν, λεηλάτησαν. Σε έδαφος που παράνομα κατέχουν με τη πλήρη ανοχή της “διεθνούς κοινότητας”.

https://www.militaire.gr/fotografisi-montelon-se-koimitirio-stin-katechomeni-kypro-kai-o-erntogan-enochlithike-apo-mia-geloiografia/

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και έρχεται τώρα ύστερα από 6 χρόνια-το περιστατικό έγινε το 2013 σε νεκροταφείο της Κυρήνειας και δημοσιεύτηκε το 2014- το φιλελληνικό militaire να μας το θυμίσει ,χωρίς να προσθέσει ότι ζήτησαν δημοσίως συγγνώμη γιαυτό και οι φωτογραφηθέντες νεαροί και ο λεγόμενος μουφτής των τουρκοκυπρίων ,όπως έγραψε ο ιστότοπος c.mathopoulos.com.
    Καιρός να διαπιστώσουν οι Έλληνες τι ”κουτόχορτο” ταίζεται από τους ορισμένους ιστότοπους.
    Μήπως για να ανεβάσουν τον ”πεσμένο” πατριωτισμό μας;;;.

    • Λειτουργεί λοιπόν και σαν υπενθύμιση διαφορετικού τρόπου αντιμετώπισης μιας λαμβανόμενης ως προσβλητική ενέργειας, και συνεπώς αντανακλά το επίπεδο πολιτισμού που επιδιώκουμε.

  2. Αυτή είναι η πραγματικότητα για τούς Μουσουλμάνους: Σεβασμός στα θεία, αλλά μόνο στα δικά των. Ειδικά οι Τούρκοι έχουν δείξει πόσο σέβονται τα χριστιανικά μνημεία και ειδικά τα νεκροταφεία, βεβήλωση των οποίων γίνεται στην Πόλη σχεδόν καθημερινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα