Φωτογράφηση μοντέλων σε κοιμητήριο στην κατεχόμενη Κύπρο και ο Ερντογάν ενοχλήθηκε από μια γελοιογραφία;

30/10/20 | 2 | 1 | 690 εμφανίσεις

Οι Τούρκοι κάνουν φωτογράφηση μοντέλων σε κυπριακό χριστιανικό κοιμητήριο στην κατεχόμενη Κύπρο! Εκεί που σκότωσαν, βίασαν, λεηλάτησαν. Σε έδαφος που παράνομα κατέχουν με τη πλήρη ανοχή της “διεθνούς κοινότητας”.

https://www.militaire.gr/fotografisi-montelon-se-koimitirio-stin-katechomeni-kypro-kai-o-erntogan-enochlithike-apo-mia-geloiografia/

Category: Ειδησεις

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Και έρχεται τώρα ύστερα από 6 χρόνια-το περιστατικό έγινε το 2013 σε νεκροταφείο της Κυρήνειας και δημοσιεύτηκε το 2014- το φιλελληνικό militaire να μας το θυμίσει ,χωρίς να προσθέσει ότι ζήτησαν δημοσίως συγγνώμη γιαυτό και οι φωτογραφηθέντες νεαροί και ο λεγόμενος μουφτής των τουρκοκυπρίων ,όπως έγραψε ο ιστότοπος c.mathopoulos.com.
  Καιρός να διαπιστώσουν οι Έλληνες τι ”κουτόχορτο” ταίζεται από τους ορισμένους ιστότοπους.
  Μήπως για να ανεβάσουν τον ”πεσμένο” πατριωτισμό μας;;;.

  • 1.1
   Ελένη Γεωργακοπούλου says:

   Λειτουργεί λοιπόν και σαν υπενθύμιση διαφορετικού τρόπου αντιμετώπισης μιας λαμβανόμενης ως προσβλητική ενέργειας, και συνεπώς αντανακλά το επίπεδο πολιτισμού που επιδιώκουμε.

 2. 2
  Επισκέπτης says:

  Αυτή είναι η πραγματικότητα για τούς Μουσουλμάνους: Σεβασμός στα θεία, αλλά μόνο στα δικά των. Ειδικά οι Τούρκοι έχουν δείξει πόσο σέβονται τα χριστιανικά μνημεία και ειδικά τα νεκροταφεία, βεβήλωση των οποίων γίνεται στην Πόλη σχεδόν καθημερινά.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας