“ΦΥΣΙΚΑ” στις ANIXNEYSEIS web tv- Ο Ήλιος και η επίδρασή του στη Γη και τους πλανήτες

13/11/20 | 0 | 0 | 727 εμφανίσεις

ΣΉΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9 Μ.Μ. UTC+02

Η πρώτη μιας σειράς εκλαϊκευτικών εκπομπών με τίτλο “ΦΥΣΙΚΑ”, πάνω σε θέματα επιστήμης και τεχνολογίας, η οποία θα μεταδίδεται εβδομαδιαίως από το διαδικτυακό κανάλι “ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ Web TV”, κάθε Παρασκευή βράδυ στις εννιά (21:00) ώρα Ελλάδας. Παράλληλα θα γίνεται μετάδοση από τις σελίδες Spyros Kanouras και Pantelis Savvidis στο Facebook, καθώς και από το Youtube.
Την εκπομπή, η οποία θα είναι διαδραστική και θα επιθυμεί τη συμμετοχή των ακροατών, επιμελείται και παρουσιάζει ο Φυσικός Σπύρος Α. Κάνουρας.
Στην πρώτη εκπομπή, της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2020, θα φιλοξενηθούν και θα συζητήσουν με τον παρουσιαστή ο Δρ Άγγελος Βουρλίδας, Αστροφυσικός, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins των ΗΠΑ, και η Δρ Αναστασία Μεταλληνού, Αστροφυσικός, Υπεύθυνη επικοινωνίας της Επιστήμης στο Κέντρο Επισκεπτών Θησείου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το θέμα είναι “Ο Ήλιος και η επίδρασή του στη Γη και τους πλανήτες”.

Category: Ειδησεις, Προτεινόμενα άρθρα

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο