Οργή στη Μόσχα με τους Ουκρανούς: «Ξεκινήστε να τρέχετε»

Οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ χάνου στο πεδίο και επιδεινώνονται σε φρικαλεότητες οι οποίες εξοργίζουν. 

Μετά τα βίντεο που έδειχναν τους Ουκρανούς να πυροβολούν στα πόδια Ρώσους αιχμαλώτους πολέμου σε ενέργειες που δεν έκαναν παρά μόνον οι Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τον γύρο του διαδικτύου κάνουν νέα βίντεο τα οποία δείχνουν Ουκρανούς στρατιώτες να καλούν από τα κινητά τηλέφωνα νεκρών Ρώσων στρατιωτών τις οικογένειές τους και να τις χλευάζουν.

Όπως αποτυπώνεται στα παρακάτω βίντεο Ουκρανοί στρατιώτες τηλεφωνούν είτε με βίντεο, είτε με απλή κλήση και ενημερώνουν τους συγγενείς ότι ο άνθρωπός τους έχει «πέσει» στη μάχη. Ωστόσο αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι το γεγονός ότι πρόθεσή τους, σύμφωνα με όσα γράφονται στα κοινωνικά δίκτυα, είναι να χλευάσουν την οικογένεια των νεκρών.

Όλες οι κλήσεις έχουν μαγνητοσκοπηθεί και τα βίντεο έχουν αναρτηθεί στα κανάλια των Αζοφιστών στο telegram. Στο διαδίκτυο ήδη πολλοί κάνουν λόγο για εγκλήματα πολέμου και από την πλευρά της Ουκρανίας.

Χαρακτηριστική είναι, όπως αναφέρουν στο twitter, η στιγμή που Ουκρανός στρατιώτης καλεί τη μητέρα νεκρού Ρώσου στρατιώτη περιγράφοντάς της πώς ο γιος της «κομματιάστηκε» και πώς τον άφησαν να τον φάνε τα σκυλιά. Τη χλευάζει και στη συνέχεια τη βρίζει. Στα περισσότερα βίντεο οι Ουκρανοί επαναλαμβάνουν στους συγγενείς των νεκρών «Slava Ukraini» δηλαδή «Δόξα στην Ουκρανία».

«Ο Ιλιούσα δεν είναι πια εδώ. Αρρώστησε και πέθανε. Ιλιούσα τέλος! Χάθηκε. Αυτό ήταν το πρώτο του λάθος. Το δεύτερο λάθος του ήταν πως χάθηκε στην Ουκρανία. Το τελευταίου ήταν πως πέθανε παλιοπο@@», λέει σε ένα βίντεο ένας Ουκρανός και προσθέτει:

«Ό,τι απέμεινε από αυτόν είναι ένας κ@λος και ένα αυτί! Τι να σας δείξω; Τουλάχιστον κρατήσαμε σώο το τηλέφωνο για να σας πως ότι ο γαμ@@ς σας δεν υπάρχει πια. Τα σκυλιά θα τους φάνε».

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

Οργή στη Μόσχα

Η Μόσχα είναι φανερά οργισμένη, το ίδιο οι στρατιώτες, αλλά και ολόκληρος ο πληθυσμός της χώρας.

Ρώσος στρατιώτης προειδοποιεί τους Ουκρανούς: «Τρέξτε τώρα που μπορείτε, δεν θα δείξουμε κανένα οίκτο».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/frikaleotites-apo-oukranous-tilefonoun-se-miteres-nekron-roson-tha-ton-fane-sta-skylia-paliopou-vinteo/