Φοβηθείτε την έκρηξη του αγανακτισμένου…

11/11/20 | 5 | 2 | 846 εμφανίσεις

Επιστολή του Ανώνυμου Αγανακτισμένου Πολίτη

Οι « αρμόδιοι» δείχνουν να μην εννοούν ότι άλλο Κηφισιά ή Γλυφάδα κι άλλο Δραπετσώνα και Κερατσίνι,

Άλλο ρετιρέ κι άλλο ημι-υπόγειο και πολλά άλλα…..

άλλο ……. κι άλλο

άλλο ……. κι άλλο ………………………….. άλλο ……. κι άλλο

Βαρέθηκε ο κόσμος τα ….

# Εφόσον

# Αν

# Οι Ανεύθυνοι πολίτες

# Η Ατομική ευθύνη

Ούτε λέξη για ευθύνη ή ευθύνες άλλων …… «αρμοδίων», ας πούμε….

Για την άρση κάθε παρανόησης, δεν αμφισβητείται ούτε η ύπαρξη του «ιού, ούτε η ανάγκη για λήψη ΟΛΩΝ των μέτρων και αυστηρότερων (ίσως).

Δεν ενοχλούν τα ΜΕΤΡΑ, αλλά ο τρόπος που επιλέξατε για την εφαρμογή τους.

Η εκκωφαντική σας απουσία τους  μήνες που πέρασαν, η επιλεκτική και «άναρχη» λήψη μέτρων σας έφερε σε αδιέξοδο.

Χάσατε τον έλεγχο, αναδείξατε το θύμα….. σε θύτη… και τώρα;;;;;;;;; ο ανεύθυνος πολίτης… και η μέθοδος του Λοχία στην πράξη …… όταν ένας κάνει κάτι…… όλοι χάνουν την έξοδο…..

Δεν ανέχεται  ο πολίτης (δε μπορεί να κάνει κάτι βεβαίως), τον τρόπο αντιμετώπισης του πολίτη από τους, κατ´ ευφημισμόν  υπεύθυνους ;;;;;;;;;;;;; αρμόδιους.

Αναλάβετε επιτέλους τη δίκη σας ευθύνη…..Είστε υπερβολικοί

Πάψτε να κουνάτε το δάκτυλο στον πολίτη,….. Αλλάξτε τακτική,

Μαζέψτε « το μπόγια» από το δρόμο ( σεβαστείτε τουλάχιστον το προσωπικό της ΕΛΑΣ. τους έχετε φέρει σε δύσκολη θέση, έως και να ντρέπονται γι’ αυτό που κάνουν.),

Με το φόβο του προστίμου, απλά υποχρεώνετε τον πολίτη να κάνει και δεύτερες σκέψεις, (άλλωστε κανένας δεν πιστεύει ότι θα πληρωθούν,…..όταν τόσα και τόσα δεν πληρώνονται σε τούτο το κράτος………. της ρύθμισης).

Η κοινωνία είναι κουρασμένη ,,,,,,όχι από τα μέτρα ,,,,,,αλλά από σας…….. τους κατ´ ευφημισμόν υπεύθυνους ;;;;;;;;;;;;; αρμόδιους.

Αλλάξτε τρόπο η απειλή δε λειτουργεί πλέον …….

Μας έχετε κουράσει με τα νούμερα και τα στατιστικά…….

Λέτε ότι από εμάς εξαρτάται πως θα ….ζήσουμε τις φετινές γιορτές αλλά και το 2021 ….λέτε και εσείς ,,,,,,,είστε άλλοι ….

Πιθανόν εσείς οι αρμόδιοι δεν έχετε υπόψη σας τι σημαίνει η « Έκρηξη του Αγανακτισμένου», τουλάχιστον θυμηθείτε ………«Μ’ από την κόλασή μου, σου φωνάζω: Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σού μοιάζω», τάδε Εφη Γαλάτεια Καζαντζάκη.

Η επιτυχία σας πρέπει να είναι προϊόν δράσης και όχι σύγκρισης με άλλες χώρες..

Α και κάτι τελευταίο …… απαλλάξτε μας σας παρακαλούμε από την παρουσία του κ Χ………, αρκετά μας κούρασε, ή μάλλον προστατέψτε τον,,,,, φθείρει το πολιτικό του προφίλ και κινδυνεύει να χάσει κι όλα τα δάκρυά του……

Α.Π

Category: Προτεινόμενα άρθρα, Το σχόλιο της ημέρας

( 5 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  leandros says:

  Καλα φίλε τα ειδαμαι θα ξεσηκωθηκαι ο κόσμος με την οικονομική κρίσιμη από το 2010 το περιμένουμε επίσης περιμενουμαιαπο το17 να ξεσηκωθούν οι εληνες για την συμφωνία της Πρέσπας περιμένουμε να ξεσηκωθη ο κόσμος από λουκ νταουν του μαρτιου κλπ κλπ κλπ αλα λόγια να αγαπιομασται καληνύχτα σας και καλον υπνο

 2. 2
  Leandros says:

  Δεν μπορώ να καταλάβω έχουν δημιουργηση οι εληνες εθνος κράτος γίνεται αυτό ποιοι οι εληνες της κρεπαλης της αρπαγής του χρήματος (του αληλοκαρφοματος αυτό δεν πρεπη να το ξεχνάνε οι εληνες για να βλέπουν ποσο ελεεινοί είναι για το χρημα στην νέα Υόρκη οταν έβγαινε παλαιότερα κανένας ναυτικός λαθραίος και πήγαινε να βρη κανέναν συμπατριώτη του ο συμπατριώτης του πήγαινε στο ιμιγκρεσιον και τον κάρφωνε για 100 δολαρια αυτή είναι η φυλη) τώρα τι φταίνε οι τίμιοι και οι ηθικοί σαν εμένα και κάτι αλους σαν εμένα τι να πω είναι βρομιάρα και εξευτελισμένη αυτή η βρώμικη η ζωη που την πληρώνουν ανθρωποι που ζουν αυτόν τον βόθρο που λεγεται ελαδα και εληνες μηδενος εξαιρουμένου λαού και πολιτικών τι να πη κανείς στην αδικία αυτής της ζωης και εχη σκέφθηκανείς που παη το κάθε κοινονικο υποκείμενο γιατρός να παιρνη φακελάκι άντε να χαθούν όλοι οι εληνες οι βρωμεροι

  • 2.1
   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΣΚΑΣ says:

   Εσυ δεν πρεπει να εισαι Ελληνας, και αφου δεν εισαι Ελληνας τι αλλο θα μπρουσε να εισαι ? Η απαντηση ειναι πολυ ευκολη. Μονο ΜΑΛΑΚΑΣ !!

 3. 3
  Νικόλαος says:

  Η ΤΥΡΑNΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  Έκτακτος υπότιτλος: Eπόμενο μέτρο o Στρατιωτικός Νόμος;)

  Κλεάνθης Γρίβας

  4 Νοεμβρίου 2020
  «Αλλά τα στρατόπεδα των σκλάβων που οργανώνονται κάτω από τη σημαία της ελευθερίας και οι σφαγές που γίνονται με κίνητρο την αγάπη για τον άνθρωπο ή το κέφι του υπεράνθρωπου, φέρνουν σε αμηχανία την κρίση. Όταν το έγκλημα ντύνεται με τη φορεσιά της αθωότητας -σε μια παράδοξη αντιστροφή των ρόλων που συμβαίνει συχνά στην εποχή μας- είναι η αθωότητα εκείνη που πρέπει να απολογηθεί».

  Αlbert Camus, Ο Επαναστατημένος Άνθρωπος

  (Αθήνα, Μπουκουμάνης, 1971, σ. 18)

  Με το αφιόνι της κορωνο-τρομοκροτίας, οι πολίτες των δημοκρατικών χωρών θα κοιμηθούν φορώντας «αναπνευστικό φίμωτρο» και θα ξυπνήσουν φορώντας ένα «σιδερένιο προσωπείο», απογυμνωμένοι από τις ελευθερίες και τα δικαιώματά τους και μεταλλαγμένοι από τα εμβόλια που περιέχουν γενετικό υλικό (συνθετικό DNA και RNA). Ας μη ξεχνάμε ποτέ ότι «η προστασία των λαών υπήρξε ανέκαθεν το άλλοθι όλων των τυράννων»…

  Η ενατένιση της ατέλειωτης ουράς των ανθρώπων που περίμεναν πολλές ώρες σε όλη την έκταση της παραλίας, προκειμένου να υποβληθούν στα «δωρεάν» αναξιόπιστα τεστ «για» τον κορωνοϊό (τα οποία δεν είναι ούτε ειδικά για τον κορωνοϊό και εμφανίζουν ένα μεγάλο ποσοστό ψευδώς θετικών και ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων), πυροδότησε ένα πλήθος απαισιόδοξων σκέψεων για το παρόν και το μέλλον μας (εάν, φυσικά, υπάρξει).

  Άνθρωποι κάθε ηλικίας, αγνοώντας ότι η προδιαγεγραμμένη αύξηση των εντοπιζόμενων «κρουσμάτων» (δεδομένου ότι όσο πιο πολλά τεστ γίνονται τόσο περισσότερα «κρούσματα» εντοπίζονται), θα χρησιμοποιούνταν εναντίον όλων μας σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο: σε ατομικό επίπεδο επειδή ένα –κατά κανόνα, ψευδώς– θετικό αποτέλεσμα θα έθετε το «κρούσμα» σε καθεστώς καραντίνας και σε συλλογικό επίπεδο επειδή θα χρησιμοποιούνταν εναντίον όλων μας, ως δικαιολογία για την –επαναλαμβανόμενη– καταστροφή της καθημερινότητάς μας μέσω των Lockdown, όταν οι διαχειριστές της εξουσίας θα έκριναν ότι αυτό θα εξυπηρετούσε τις αλλότριες σκοπιμότητές τους.

  Μια ατέλειωτη ουρά ανθρώπων που αγόμενοι και φερόμενοι υπό το κράτος της κορωνο-τρομοκρατίας, έβαζαν χαζοχαρούμενα και με τη θέληση τους το κεφάλι τους (αλλά και τα κεφάλια όλων μας) στον πάγκο του χασάπη, αρνούμενοι ή αδυνατώντας να σκεφτούν:

  Ότι όλοι οι ολοκληρωτικοί, αλλά μάταιοι, πόλεμοι εναντίον εξουσιαστικά κατασκευασμένων απειλών έχουν ως αποτέλεσμα την περιστολή και, τελικά, την κατάργηση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

  Ότι όλες οι θεωρίες συνομωσίας επινοούνται από αφελείς που δεν έχουν καμιά δυνατότητα να τις υλοποιήσουν, αλλά, «παραδόξως» χλευάζονται συστηματικά από τους πραγματικούς συνωμότες που έχουν τα μέσα να υλοποιούν τις δικές τους (γνήσιες ) συνωμοσίες.

  Ότι τα βοθρολύματα της fake-«επιστήμης» των πρόθυμων συνεργατών ποτέ δεν εξυπηρέτησαν τις ανάγκες της κοινωνίας, αλλά τα συμφέροντα των εργοδοτών τους.

 4. 4
  Νικόλαος says:

  Ότι τα βρωμερά «παιχνίδια» του διεφθαρμένου ΠΟΥ και των κατά τόπους «επιδημιολόγων» του, εξυπηρετούν πάντοτε τα συμφέροντα του μείζονος εργοδότη τους (της Big Pharma και της Κόζα Νόστρα της Πληροφορικής και των Δικτατόρων του διαδικτύου).

  Ότι οι ορδές των ανενδοίαστων συμφεροντολόγων «ζηλωτών» έχουν κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Ζωής και της Ελευθερίας των Πολιτών, προκειμένου να τους μετατρέψουν σε ευπειθή ζόμπι – υπηκόους.

  Ότι στο βάθος του (κοντινού μας) ορίζοντα προβάλλει απειλητικός ο εφιάλτης της ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗΣ της παγκόσμιας εξουσίας, κοινωνίας και οικονομίας, με πρόσχημα κάποιες fake-«απειλές» (όπως αυτή του κορωνοϊού που προκαλεί μια νόσο παρόμοια με μια συνήθη γρίπη), με στόχο ώστε κατατρομοκρατημένοι, να οδηγηθούμε με τη θέλησή μας στο θάνατό μας.

  Ότι η αναβίωση της μεσαιωνικής δεσποτείας με πολύ πιο τρομακτική μορφή εξαιτίας των σύγχρονων τεχνολογικών δυνατοτήτων, είναι προ των θυρών. Και τέλος,

  Ότι για να επιβιώσουμε πρέπει να αντισταθούμε, όσο υπάρχει καιρός. Γιατί, εάν επιβληθεί τελικά το πραξικόπημα της Χούντας του 21ου αιώνα, θα εξαλειφθεί κάθε περιθώριο αντίστασης.

 5. 5
  Νικόλαος says:

  Γράφει ο καθηγητής του Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ., Κωνσταντίνος Βαθιώτης:

  «Εφόσον, οι Έλληνες εξακολουθούν να δέχονται αδιαμαρτύρητα τα εκάστοτε λαμβανόμενα περιοριστικά μέτρα υποκύπτοντας στον υπέρμετρο φόβο […] είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την εγκαθίδρυση της δυστοπικής κοινωνίας μας, που πολύ φοβάμαι ότι θα στιγματίσει ανεπιστρεπτί τα επόμενα χρόνια την εν τινι μέτρω εφιαλτική ζωή μας».

  Κων.Βαθιώτης: «Μόλυνση, επιδημία, κατάσταση εξαίρεσης: Εμβαθύνσεις στα τελευταία κριτικά σημειώματα του Giorgio Agamben». https://emperorsclothes.gr/covid-19/61/

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας