Φετουλάχ Γκιουλέν για Ρ.Τ.Ερντογάν: «Δεν θα έχει καλό τέλος – Θα πάει σαν τον Χίτλερ ή τον Στάλιν»!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο ορκισμένος εχθρός του, Φετουλάχ Γκιουλέν, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt», προειδοποίησε, πως δεν θα έχει καλό τέλος ο Σουλτάνος του Βοσπόρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ερωτηθείς για την επιρροή Ερντογάν στη Λιβύη, ο ιμάμης Γκιουλέν, που ζει αυτοεξόριστος στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ από το 1999 και κατηγορείται από το καθεστώς της Άγκυρας ως υπαίτιος του αποτυχημένου πραξικοπήματος το καλοκαίρι του 2016, τόνισε:

«Στη Λιβύη, ανέκαθεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα σε διάφορες περιφέρειες.

Κι εδώ ο Ερντογάν παίζει αρνητικό ρόλο καθώς υποστηρίζει συγκεκριμένες ομάδες. Στόχος του είναι να γίνει ο νέος ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου αλλά πώς μπορεί να διεκδικεί μία τέτοια θέση όταν υποδαυλίζει συγκρούσεις ανάμεσα στους σουνίτες».

Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι ο Τούρκος πρόεδρος εγκλωβίζεται στις αντιφάσεις του.

«Ναρκισσιστές τύραννοι όπως ο Χίτλερ ή ο Στάλιν δεν είχαν καλό τέλος. Η παντοδυναμία τους πνίγηκε στην οργή. Αυτή θα είναι και η μοίρα του Ερντογάν», πρόσθεσε ο Γκιουλέν.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/841972_o-fetoylah-gkioylen-proeidopoiei-den-tha-ehei-kalo-telos-o

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επειδή ως ιμάμης ο κ.Γκιουλέν πιστεύει ότι ο Αλλάχ επέτρεψε να γίνει ηγέτης των Τούρκων ο κ. Ερντογάν πρέπει να πιστεύει ότι ο ίδιος ο Αλλάχ θα τον ”αποσύρει”,όταν αποφασίσει .
    Για να προσδιορίζει όμως και το ”κακό” τέλος του , σαν των Χίτλερ και του Στάλιν φαίνεται ότι γνωρίζει να προλέγει και το πεπρωμένο ”κισμετ” του κ.Ερντογάν και δεν αποκλείεται να πέσει και μέσα και έτσι θα τον στερηθούν και οι ”χωραταστζήδες” Έλληνες πολιτικοί και στρατιωτικογεωπολυτικοί αναλυτές ,που καθημερινως Σουλτάνο τον ανεβάζουν και ”άρχοντα” τον κατεβάζουν, βασικά για να μειώσουν την υπερήφανη-ως γνησία ελληνικη-εξωτερική πολιτικη της σημερινής κυβερνήσεως.
    Τι θα απογίνουν όλοι αυτοί,χωρίς τον ”βαρβάρο”κ.Ερντογάν ,όπως θα έλεγε και ο Καβάφης ;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα