Φίλος των Αλβανών, δεξί χέρι του Τράμπ

3/8/19 | 0 | 0 | 147 εμφανίσεις

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ διόρισε το μέλος του Κογκρέσου από το Τέξας, Τζον Ράντκλιφ, γνωστό  ως μέλος του αλβανικού λόμπι, ως διευθυντή στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (NSA), που είναι ουσιαστικά «δεξί χέρι» του προέδρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το αλβανικό «Top Channel», ο 53χρονος Ράντκλιφ είναι έμπιστος του προέδρου Τραμπ και είναι έντονα συνδεδεμένος με την αλβανική κοινότητα στις ΗΠΑ. Μάλιστα, αναγνωρίζετε ως ο Αμερικανός πολιτικός που υπερασπίστηκε την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου.

Το 2016, ο Ράντκλιφ παρακολούθησε το Αλβανικό Εθνικό Οικονομικό Φόρουμ της Διασποράς, όπου μίλησε και φωτογραφήθηκε σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό.

Ο Ράντκλιφ είχε πολλές συναντήσεις με τον υπουργό Διασποράς, Παντελή Μάικο και τον Φατμίρ Μεντίου, πρώην υπουργό άμυνας της Αλβανίας.

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    20/10/20 | (0 σχόλια)
    Η Τουρκία του όψιμου ερντογανικού μικρο-ιμπεριαλισμού δεν είναι απειλή μόνο για την Ελλάδα. Είναι απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια, σε όλα τα μέτωπα που έχει ανοίξει η Αγκυρα, από τη Λιβύη μέχρι τον Καύκασο. Η αναχαίτιση αυτής της ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας