Φέρεται να αγόρασε πολυτελές ακίνητο στο Λονδίνο: Ετοιμάζεται για απόσυρση ο Τσαβούσογλου;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Τουρκική ιστοσελίδα γράφει ότι υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου φέρεται να έχει αγοράσει πολυτελές ακίνητο σε εκπληκτική τιμή σε αριστοκρατική συνοικία στο Λονδίνο.

Το δημοσίευμα επικαλείται αναφορά του επιχειρηματία του Ντιγιαρμπακίρ, Μουχάμετ Γιακούτ.

Το μέγεθος του διαμερίσματος, το οποίο βρίσκεται στο πολυτελές οικοδόμημα με το όνομα Camellia House, είναι 94 τετραγωνικά μέτρα και η τρέχουσα αξία του είναι ακριβώς 1 εκατομμύριο 432 χιλιάδες λίρες Αγγλίας.

Το σπίτι πουλήθηκε τελευταία φορά για 1.388.668 £ τον Ιούνιο του 2018 (έχει κερδίσει 3 τοις εκατό από τότε και τείνει να αυξάνεται περαιτέρω). Εάν ο ισχυρισμός του Γιακούτ είναι αληθινός, ο Τσαβούσογλου ή άλλα ονόματα αγόρασαν το σπίτι σε αυτήν την τιμή.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται «το διαμέρισμα που αγόρασαν ο Τσαβούσογλου ή οι φίλοι του είναι 15 τοις εκατό πιο ακριβό από τον μέσο όρο. Οι τιμές των σπιτιών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι κατά μέσο όρο μόλις £296.000 (384 τοις εκατό φθηνότερα από ένα διαμέρισμα στο Camellia House).

«Το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται στο Chelsea, μια από τις πιο ακριβές και δημοφιλείς περιοχές του Λονδίνου. Βρίσκεται στη Δεύτερη Ζώνη, δηλαδή σε πολύ κεντρική τοποθεσία, το κτήριο έχει θέα σε ένα μεγάλο πάρκο που ονομάζεται Battersea και είναι πολύ κοντά στον περίφημο ποταμό Τάμεση που διασχίζει το κέντρο του Λονδίνου», όπως σημειώνεται.

Η αγορά δημοσιεύεται τώρα που στην Τουρκία υπάρχει έντονο προεκλογικό κλίμα και πιθανόν να υπάρχει σκοπιμότητα ενόψει των εκλογών, καθώς δημιουργεί κλίμα ήττας για τον Ερντογάν και προετοιμασία για «απόσυρση» της ‘πρώτης φωνής’ του Τούρκου προέδρου.

https://www.echedoros-a.gr

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα