Υποψήφιος του Δ.Κ ο Βαγγέλης Ντούλες στην Περιφέρεια της Αυλώνας

27/5/17 | 0 | 0 | 479 εμφανίσεις

Σάββατο 27 Μαΐου 2017, 11:17

 Η τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος στην Περιφέρεια της Αυλώνας παραχωρήθηκε στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε εν όψη των επερχόμενων Βουλευτικών εκλογών στις 25 Ιουνίου. Η θέση αυτή εξασφαλίζει εκ νέου την παρουσία του στο Αλβανικό κοινοβούλιο.

Σημειώνεται ότι στην λίστα με τους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος που ανακοίνωσε τα ξημερώματα ο Λουλζίμ Μπάσα, στην περιφέρεια της Κορυτσάς συμπεριέλαβε και τον πρόεδρο του παραρτήματος «ΟΜΟΝΟΙΑ» Κορυτσάς, Γρηγόρη Καραμέλιο ο οποίος βρίσκεται στην 6η και μη εκλόγιμη θέση για την περιφέρεια αυτή.

Τέλος, στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου για το ΔΚ στην περιφέρεια Αργυροκάστρου βρίσκεται ο πρώην Υπουργός της κυβέρνησης Μπερίσα, Κώστας Μπάρκας.

Η κίνηση αυτή στο Αργυρόκαστρο είναι μια άπελπις προσπάθεια να καταφέρει να συλλέξει ψήφους από την ελληνική μειονότητα του Δήμου Δρόπολης κάτι που μοιάζει δύσκολο καθώς στο Δήμο Δρόπολης και στην περιφέρεια Αργυροκάστρου εκλέγεται επί 25 συνεχόμενα χρόνια ο μειονοτικός Βουλευτής Βαγγέλης Τάβος με το LSI.

himara.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας