Υπουργείο Εξωτερικών Ρωσίας: Δισεκατομμύρια δολάρια της Λιβύης παραμένουν παράνομα σε βρετανικές τράπεζες

21/7/21 | 0 | 0 | 121 εμφανίσεις

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι δισεκατομμύρια δολάρια για τη Βενεζουέλα και τη Λιβύη παραμένουν παράνομα σε βρετανικές τράπεζες από την εποχή που οι βρετανικές τράπεζες κατάσχεσαν, επίσης, περιουσιακά στοιχεία που ανήκαν στον Καντάφι και την οικογένειά του, κατά την εφαρμογή του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας το 2011, να τα παγώσουν.

Πρόσθεσε, σε δηλώσεις στο Tass, ότι οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης δείχνουν ότι πάνω από 12 δισεκατομμύρια λίρες στη Βρετανία έχουν παγώσει και ότι αυτά τα κεφάλαια έπρεπε να δαπανηθούν για την αναβίωση της χώρας μετά τη σύγκρουση.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα αποκάλυψε ότι το Λονδίνο σκέφτεται να άρει μερικώς το εμπάργκο των περιουσιακών στοιχείων της Λιβύης για να δώσει χρήματα σε οικογένειες που πλήττονται από τρομοκρατικές επιθέσεις, σημειώνει το λιβυκό δημοσίευμα.

Al Saaa24

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο