Υπερψηφίστηκε η άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου -Με 224 «ναι» και 1 «όχι»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Με 224 ψήφους υπέρ και 1 «όχι» πέρασε από το ελληνικό Κοινοβούλιο η άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis. Νωρίτερα, ο βουλευτής είχε επαναλάβει πως δεν ζητά βουλευτική ή υπουργική ασυλία και ότι θα συντρίψει το άθλιο παραδικαστικό κύκλωμα, που όπως είπε, οργάνωσε την ηθική και πολιτική του εξόντωση.
«Με χρησιμοποιούν ως φύλλο συκής. Είμαι το άλλοθι των επίορκων εισαγγελέων που συνέργησαν στην αναστάτωση της χώρας και την απόπειρα να διακόψουν τη λειτουργία της Βουλής που προϋποθέτει οπωσδήποτε και την αντιπολίτευση» είπε νωρίτερα ο Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής. «Το άλλοθι όμως του παραδικαστικού και των πολιτικών του εμπνευστών στην κατάχρηση εξουσίας αποκαλύπτεται», συνέχισε.
«Και κανείς δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο χαρακτηρισμό για αυτές τις πράξεις αντιπερισπασμού από εκείνον του Βουλευτή και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου: «Πρόκειται για τον τελευταίο σπασμό του Ρασπούτιν» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/arsi-tis-asylias-toy-andrea-loberdoy

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα