ΥΠΕΞ Γερμανίας σε Σκόπια: Ο Ιβάνοφ να επανεξετάσει την απόφασή του

5/3/17 | 1 | 0 | 849 εμφανίσεις

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, δήλωσε ότι ανησυχεί για την κατάσταση στα Σκόπια και προέτρεψε τον πρόεδρο Γκιόργκε Ιβάνοφ να επανεξετάσει την απόφασή του, σημειώνει το σκοπιανό ‘Meta’.

«Η κλιμάκωση της πολιτικής κατάστασης στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία είναι πολύ ανησυχητική. Η πολιτική στασιμότητα απειλεί να εμποδίσει τη χώρα στην πορεία της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Γκάμπριελ κατά την επίσκεψή του στην Ουκρανία.

«Ο πρόεδρος Ιβάνοφ αρνήθηκε να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον ηγέτη της αντιπολίτευσης, αν και ο τελευταίος έχει λάβει την υποστήριξη στην απαιτούμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις δημοκρατικές αρχές και τις ευρωπαϊκές αξίες, στις οποίες το κράτος πρέπει να συμμορφωθεί. Ο πρόεδρος Ιβάνοφ πρέπει να επανεξετάσει την απόφασή του και να τη διορθώσει προς το συμφέρον των πολιτών της πΓΔΜ», πρόσθεσε ο υπουργός.

‘Fokus’

www.echedoros-a.gr

 

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    C says:

    υπέροχα,ζήτω η δημοκρατία της ευρωπαικής ενωσης!!!!!

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/9/20 | (3 σχόλια)
    Γιατί στη διαδικασία δόθηκε η ονομασία «διερευνητικές συνομιλίες»; Κατά μία άποψη επειδή οι δύο πλευρές είχαν πολλά χρόνια να συνομιλήσουν για την ουσία των ελληνοτουρκικών διαφορών κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει μία περίοδος ανταλλαγής απόψεων για τον εντοπισμό των εκκρεμών ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας