Τι ανέφερε ένας από τους ισχυρότερους άνδρες της Ουάσιγκτον

Προβληματισμό στην Ουάσιγκτον έχει δημιουργήσει η θέση του στρατηγού ε.α. και  πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν, ο οποίος εκφράζει ένα μεγάλο μέρος του αμερικανικού στρατιωτικού κατεστημένου, όπως καταδεικνύεται από την αναπαραγωγή των θέσεων του από τις αμερικανικές κλαδικές ενώσεις αποστράτων (καμία σχέση με τις αντίστοιχες ελληνικές), αλλά και τα αμερικανικά media.

Είπε χαρακτηριστικά: «Η κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία ανέτρεψε τα σχέδια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, του επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ, του Μπιλ Γκέιτς και άλλων που έχουν αναφορικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ετοιμάζουν.

Όλα όσα βλέπουμε  στην Ευρώπη σήμερα είναι η ανατροπή  μιας ισορροπίας στα σχέδια για τη ΝΤΠ όπως την θέλουν αυτοί: Όπως την θέλουν άτομα σαν τον Δρ. Χαράρε, τον Κλάους Σβαμπ, τον Μπιλ Γκέιτς.

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρόκειται  για ανθρώπους πολύ ευφυείς, έχουν πολλά μέσα στη διάθεσή τους και έχουν μια αποκρυσταλλωμένη στρατηγική ιδέα για το πώς θέλουν ο κόσμος να εξελιχθεί. Και ο Θεός και η ψυχή δεν είναι μέρος αυτού του σχεδίου».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/kataigistikos-o-stratigos-e-a-maikl-flin-o-poutin-anetrepse-ta-sxedia-tous-gia-ti-ntp/