Τσιτσιπάς: «Τα πόδια μου δεν συνεργάζονταν με το μυαλό μου»

12/5/19 | 0 | 0 | 311 εμφανίσεις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ κουρασμένος στον τελικό της Μαδρίτης, ενώ αποθέωσε το backhand του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο  Τσιτσιπάς τόνισε ότι ήταν πολύ κουρασμένος στον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και δήλωσε ότι ο Σέρβος έχει το καλύτερο backhand που έχει δει σε άνθρωπο.

«Τα πόδια μου δεν συνεργάζονταν με το μυαλό μου.Ένιωθα την κούραση και τον πόνο, όχι μόνο στα πόδια, αλλά σε όλο μου το σώμα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου τις δύο τελευταίες μέρες, αλλά την ίδια στιγμή νιώθω άδειος. Όχι απογοητευμένος. Ίσως λίγο, αλλά όχι όσο άλλες φορές. Είμαι τόσο κουρασμένος που το μυαλό μου δεν δουλεύει. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα τώρα», τόνισε ο Έλληνας τενίστας.

Για την τακτική του Τζόκοβιτς: «Έπαιξε έξυπνα. Προσπάθησε να με τρέξει σε όλο το γήπεδο. Ήξερε ότι έπαιξα δύσκολο ματς χθες και το εκμεταλλεύτηκε. Με έκανε να τρέξω και να υποφέρω και εγώ δεν είχα λύσεις».

Για το backhand του Σέρβου, σχολίασε: «Έχει το καλύτερο backhand που έχω δει σε άνθρωπο. Το ελέγχει τόσο καλά. Μπορεί να παίξει στη διαγώνιο, στην ευθεία το ίδιο καλά. Και είναι δύσκολο να το χειριστείς».

pronews.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    21/9/20 | (0 σχόλια)
    euro2day.gr/Financial Times Του Chris Giles Ποιες είναι οι διαφορές στα προγράμματα στήριξης που εφάρμοσε η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ. Τα πλεονεκτήματα της ευρωπαϊκής προσέγγισης και η ανάγκη για στροφή στην εφαρμοζόμενη πολιτική. Δημοσιεύθηκε: 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 08:04 Tι πρέπει να προστατεύσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας