Τσακωμοί πριν τα Οσκαρ: Ο Λάγκερφελντ είπε «φθηνή» την Μέριλ Στριπ -Εκείνη τον «πουλά» για άλλον σχεδιαστή

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ

 

 

 

 

 

 

Δεν είναι ακόμη γνωστό τι θα φορέσει η Μέριλ Στριπ στην απονομή των Όσκαρ την Κυριακή, αλλά απ΄ότι φαίνεται δεν θα εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με Chanel, καθώς μία νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Κάρλ Λάγκερφελντ και την διάσημη ηθοποιό.

Αποκαλώντας την «φθηνή» ο Κάρλ Λάγκερφελντ περιέγραψε στο WWD πώς μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία της ηθοποιού με τον οίκο… κατέληξε σε «τσακωμό».

Συγκεκριμένα, η ομάδα του σχεδιαστή ετοίμαζε ένα κεντημένο, γκρι μεταξωτό φόρεμα από την τελευταία συλλογή του οίκου, το οποίο αναδιαμόρφωνε για την Μέριλ Στριπ, καθώς εκείνη ζήτησε να έχει λιγότερο ανοιχτό ντεκολτέ.

Ωστόσο, οι μεταποιήσεις στο φόρεμα δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, μιας και εκπρόσωπος της Στριπ είπε στο επιτελείο του Chanel να μη συνεχίσει με το φόρεμα, καθώς  βρέθηκε ένας άλλος σχεδιαστής που θα πλήρωνε την Μέριλ Στριπ για να φορέσει το δικό του.

Με την σειρά του ο διάσημος σχεδιαστής ανέφερε στο WWD πως ο οίκος έχει ως πολιτική να μην πληρώνει διασημότητες για να φορέσουν τα ρούχα του οίκου, προφανώς ακόμη και αν πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες εν ζωή ηθοποιούς.

 «Αφού θα της κάναμε δώρο ένα φόρεμα αξίας 100.000 δολαρίων, ανακαλύψαμε πως θα έπρεπε να πληρώσουμε για να το φορέσει. Μπορούμε να δώσουμε φορέματα, να φτιάξουμε φορέματα, αλλά εμείς δεν πληρώνουμε για να φορεθούν», είπε ο σχεδιαστής.

Βέβαια ο Λάγκερφελντ ανέφερε πως το φόρεμα θα το δώσει στην Μέριλ Στριπ, καθώς είναι ακριβώς στο μέγεθός της ενώ στο τέλος είπε απογοητευμένος: «Η Μέριλ Στριπ είναι μία ηθοποιός ιδιοφυΐα, αλλά φτηνή επίσης. Δεν είναι;».

Όπως ήταν φυσικό οι εκπρόσωποι της Στριπ απάντησαν στο «The Hollywood Reporter» διαψεύδοντας τον σχεδιαστή και αναφέροντας πως είναι πολιτική της ηθοποιού να μην δέχεται αμοιβές για να φορέσει ένα ρούχο σχεδιαστή στο κόκκινο χαλί.

Ωστόσο δεν έδωσαν περαιτέρω διευκρινήσεις και από τον οίκο Chanel δεν έχει ακόμη υπάρξει ανταπάντηση.

Φωτογραφίες: Αssociated Press

www.iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα