Το ‘τερμάτισε’! Παντρεμένος έσκαψε τούνελ για να επισκέπτεται κρυφά την ερωμένη του!

2/1/21 | 0 | 0 | 2,760 εμφανίσεις

Παντρεμένος χτίστης από το Μεξικό έφτιαξε ένα λαγούμι για να μπορεί μέσω αυτού να επισκέπτεται στη ζούλα την… επίσης παντρεμένη ερωμένη του!

Ο Αλμπέρτο από την Τιχουάνα έφτιαξε το τούνελ που έφτανε ως το σπίτι της Πάμελα, το οποίο και χρησιμοποιούσε για τις παράνομες επισκέψεις του, όταν ο σεκιουριτάς άνδρας της έλειπε στη δουλειά. Το παράνομο ζευγάρι με αυτόν τον τρόπο είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή τη σχέση του μέχρι τη μέρα που ο απατημένος σύζυγος Χόρχε έφτασε νωρίτερα στο σπίτι απ’ ό,τι συνήθως και… τους έπιασε στα πράσα.

Πάνω στην αναμπουμπούλα ο Αλμπέρτο ξέφυγε από το κρεβάτι. Όταν ο Χορχέ τον ξαναείδε, ήταν πίσω από τον καναπέ και μετά εξαφανίστηκε ως διά μαγείας! Τελικά, όπως διαπίστωσε κοιτάζοντας καλύτερα, δεν ήταν μαγεία αλλά μια τρύπα κοντά στον καναπέ που οδηγούσε σε τούνελ κάτω από το σπίτι του.

Ακολούθησε τη διαδρομή του και βρέθηκε στο σπίτι του Αλμπέρτο, όπου πιάστηκε στα χέρια μαζί του και ενημέρωσε και τη σύζυγό του για τα κατορθώματα του άνδρα της!

https://europost.gr/to-termatise-pantremenos-mexikanos-eskapse-toynel-na-episkeptetai-kryfa-tin/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    17/1/21 | (2 σχόλια)
    Του Παντελή Σαββίδη Επειδή η εξουσία απομονώνει από το λαό, το ερώτημα αν θέλει να αυτοκτονήσει ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι ανεδαφικό. Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η ομάδα των Συμβούλων του με ορισμένες από τις επιλογές τους δίνουν την εντύπωση ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας