Το σχόλιο της Ακρίτα για τους φαντάρους που κακοποίησαν τον σκύλο

26/3/18 | 0 | 0 | 525 εμφανίσεις

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχολίασε η Έλενα Ακρίτα τη «συγγνώμη» των φαντάρων που κακοποίησαν το άτυχο σκυλάκι.

Γράφει συγκεκριμένα: “Οι τύποι που έριξαν το σκυλάκι στο γκρεμό ζητάνε συγγνώμη. Συγγνώμη επειδή ήταν τόσο ηλίθιοι που έβαλαν έναν τρίτο να τους τραβάει βίντεο. Μας υπόσχονται πως δεν θα το ξανακάνουν (μπροστά σε κάμερα)”.

Δείτε την ανάρτηση:

Θυμίζουμε πως οι φαντάροι που κακοποίησαν το σκύλο ταυτοποιήθηκαν και θα περάσουν στρατοδικείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εναντίον των δραστών κατέθεσαν άλλοι στρατιώτες που υπηρετούσαν στην ίδια μονάδα και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πλέον ταυτοποιηθεί και οι τρεις τους. Το υλικό που συγκέντρωσε και το οποίο θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των τριών πρώην φαντάρων.

Όλοι τους έχουν απολυθεί πρόσφατα, ωστόσο για έξι μήνες μετά την απόλυσή τους διέπονται υπό την στρατιωτική νομοθεσία και έτσι δικογραφία σχηματίζεται από τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Το σκληρό βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις που πήραν τεράστιες διαστάσεις. Υπό το βάρος αυτών, το ο φαντάρος που το ανέβασε το κατέβασε.

Της υπόθεσης επιλήφθηκε και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Φιλοζωικές οργανώσεις αναφέρουν ότι το σκυλάκι επέζησε, ενώ δημοσιεύουν τα στοιχεία και τα πρόσωπα των δραστών (των δύο φαντάρων που απεικονίζονται στο βίντεο, καθώς και εκείνου που το μαγνητοσκοπεί). Η αποτρόπαια πράξη έγινε πριν από 4 μήνες στο ακριτικό φυλάκιο της περιοχής Κόνιτσας.

koutipandoras.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    20/9/20 | (1 σχόλια)
    Βασίλης Νέδος Αθήνα και Βερολίνο, σε διαφορετικούς ρόλους, έχουν βρεθεί την τελευταία δεκαετία πιο κοντά απ’ όσο ποτέ στη μεταπολεμική ιστορία τους. Τρεις μείζονες ευρωπαϊκές κρίσεις εκδηλώθηκαν στην Ελλάδα, αναγκάζοντας κάθε φορά την πάντα δύσθυμη Γερμανία να αντιδράσει. Η ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας