Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στηρίζει τον Αμερικανό πρέσβη στα Σκόπια

4/2/17 | 0 | 0 | 430 εμφανίσεις

 


 

 

 

 

 

 

 

«Καμία αλλαγή στην πολιτική των ΗΠΑ στα Σκόπια», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

 

Παρά την εκστρατεία που κινείται εναντίον του Αμερικανού πρέσβη, Τζες Μπέιλι,  υποστηριζόμενη από κυβερνητικούς κύκλους των Σκοπίων, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει ότι στηρίζει το έργο του Μπέιλι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ‘Ούτρινσκι Βέσνικ’ ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπαρτμεντ, Μαρκ Τόνερ, ανέφερε ότι στηρίζει το έργο του πρέσβη και δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην αμερικανική πολιτική προς τα Σκόπια.

«Η πολιτική των ΗΠΑ στην Ψευδομακεδονία,  είναι να υποστηρίξει την ευρω-ατλαντική ενσωμάτωση της χώρας και την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται ώστε να προχωρήσει προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου. Οι μεταρρυθμίσεις περιλαμβάνουν το κράτος δικαίου και την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας Πάρζινο», δήλωσε ο Τόνερ στην «The Voice of America» στη νοτιοσλαβική γλώσσα.

Επιβεβαίωσε, ακόμη, ότι οι κατευθυντήριες γραμμές που ακολουθεί ο πρέσβης και η ομάδα του έχουν στόχο « τη συνεργασία με τις τοπικές αρχές και την κοινωνία των πολιτών για την προώθηση των στόχων της πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών» και ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην πρεσβεία και στον πρέσβη.

http://www.echedoros-a.gr

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/9/20 | (3 σχόλια)
    Γιατί στη διαδικασία δόθηκε η ονομασία «διερευνητικές συνομιλίες»; Κατά μία άποψη επειδή οι δύο πλευρές είχαν πολλά χρόνια να συνομιλήσουν για την ουσία των ελληνοτουρκικών διαφορών κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει μία περίοδος ανταλλαγής απόψεων για τον εντοπισμό των εκκρεμών ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας