Το πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι αστροναύτες του Elon Musk

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Βελτιώσεις σκοπεύει να κάνει ο Elon Musk έως την επόμενη πτήση της SpaceX που θα μεταφέρει τουρίστες στο διάστημα, χρησιμοποιώντας τα σχόλια που έκαναν οι τέσσερις αστροναύτες του Inspiration4 μετά την επιστροφή τους στη γη.

Το 4μελές πλήρωμα του διαστημόπλοιου της SpaceX, Crew Dragon, απογειώθηκε την περασμένη Τετάρτη και επέστρεψε στη γη το Σάββατο.

Ο Elon Musk έγραψε στο Twitter ότι συναντήθηκε με το πλήρωμα στη Φλόριντα και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις χρηστών σε σχέση με τα σχέδια της SpaceX για την επόμενη αποστολή.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να «αναβαθμίσει τις τουαλέτες» στην επόμενη αποστολή γιατί «είχαμε κάποιες προκλήσεις με αυτή την πτήση».

Ο δισεκατομμυριούχος δεν έδωσε λεπτομέρειες.

 

Όμως ο Jared Isaacman, ένας από τους επιβάτες του Inspiration4, είπε στο Insider τον Ιούλιο ότι η τουαλέτα του Crew Dragon βρίσκεται στην οροφή του διαστημόπλοιου και έχει έναν γυάλινο θόλο, δίνοντας στους αστροναύτες πανοραμική θέα την ώρα που βρίσκονται στο μπάνιο.

to-provlima-poy-antimetopisan-oi-astronaytes-toy-elon-musk0
φωτ.: SpaceX

«Δεν υπάρχει και πολλή ιδιωτικότητα. Αλλά έχουμε μία κουρτίνα που κόβει το πάνω μέρος του διαστημόπλοιου, επομένως μπορείς κάπως να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από όλους τους άλλους», εξήγησε ο Isaacman.

Και πρόσθεσε ότι το να μάθουν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα του διαστημόπλοιου είναι μέρος της εντατικής εκπαίδευσης από την οποία περνούν οι αστροναύτες πριν από την αποστολή.

Παράλληλα, ο Musk αποκάλυψε ότι η επόμενη πτήση της SpaceX θα έχει ένα μικρό φουρνάκι για το ζέσταμα των φαγητών και WiFi από την Starlink.

Το πλήρωμα του Inspiration4 έτρωγε κρύα πίτσα στο 3ήμερο ταξίδι του. Όσο βρίσκονταν στο διάστημα, συνομίλησαν με τον Musk αλλά και τον ηθοποιό Tom Cruise.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Business Insider 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα