Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο συγχαίρει τον Νίκολα Γκρούεφσκι για τη νίκη του

7/1/17 | 0 | 0 | 432 εμφανίσεις

american

 

 

 

 

H  σχετική αναφορά του Αμερικανικού Εβραϊκού  Κογκρέσου από την ιστοσελίδα του

 

Συγχαρητήρια για τη νίκη του VMRO-DPMNE και στον ηγέτη του κόμματος, Νίκολα Γκρούεφσκι, απέστειλε το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο, το οποίο είναι από τις  ισχυρότερες οργανώσεις στις

ΗΠΑ και έχει μεγάλη επιρροή στην πολιτική ζωή και στις κοινωνικές τάσεις, γράφει η σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων ‘Βέτσερ’.

Το συγχαρητήριο μήνυμα υπεγράφη ο πρόεδρος του Κογκρέσου, Τζακ Ρόζεν καθώς και ο αντιπρόεδρος Μούνρο Καζμίρ, εκφράζοντας την ελπίδα για περαιτέρω συνεργασία με την Ψευδομακεδονία και την κυβέρνησή της με επικεφαλής τον Γκρούεφσκι.

«Το Αμερικανικό Εβραϊκό Κογκρέσο συγχαίρει την νίκη του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και του VMRO-DPMNE για τα αποτελέσματα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών στα Σκόπια.

Εκτιμούμε τις εκθέσεις του ΟΑΣΕ και άλλων διεθνών παρατηρητών ότι οι εκλογές διεξήχθησαν σε μια ελεύθερη, δίκαιη και δημοκρατική ατμόσφαιρα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Το Κογκρέσο αναμένει από τον Νίκολα Γκρούεφσκι να έχει καλή συνεργασία της χώρας του με το Ισραήλ.

«Το Αμερικανικό Εβραϊκό Κογκρέσο, ελπίζει ότι ο πρωθυπουργός και το κόμμα του θα συνεχίσουν τη συνεργασία με την εβραϊκή κοινότητα στην Ψευδομακεδονία, καθώς και με τους Εβραίους σε όλον τον κόσμο. Επίσης, ελπίζουμε να διατηρηθούν οι άριστες σχέσεις μεταξύ της Ψευδομακεδονίας και του Ισραήλ στην οικονομία, την πολιτική, τη διπλωματία και σε θέματα ασφαλείας», όπως αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Αμερικανικού Εβραϊκού Κογκρέσου, Τζακ Ρόζεν συναντήθηκε με τον Νίκολα Γκρούεφσκι κατά τη επίσκεψής του τον περασμένο χρόνο στη Νέα Υόρκη για να συζητήσουν για το κτήριο του Μουσείου του Ολοκαυτώματος στα Σκόπια, καθώς και τη δημιουργία ενός φορέα για το Ολοκαύτωμα.

http://www.echedoros-a.gr

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/9/20 | (0 σχόλια)
    Protagon Team 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 «Μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έναν τρόπο πραγματιστικό», ισχυρίζεται η αρμόδια επίτροπος. Θα είναι ευθύνη εκείνων που οραματίζονται μια «Ευρώπη-φρούριο» ο επαναπατρισμός όλων όσοι αποβιβάζονται ή ξεβράζονται στα ελληνικά νησιά ή στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας