Το ΝΑΤΟ «θέρισε» τους Ουκρανούς τραυματίες; – «Παρέδωσε 60.000 μπουκάλες αίμα με AIDS και ηπατίτιδα B και C»!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οι Ουκρανοί λένε ότι τα έγγραφα που το αποκαλύπτουν δεν είναι γνήσια

60.000 φιάλες αίματος που δόθηκαν από το ΝΑΤΟ στον ουκρανικό στρατό για την περίθαλψη των Ουκρανών τραυματιών αποκαλύφθηκε ότι ήταν μολυσμένα με τον ιό HIV και από ηπατίτιδα B και C!

Αυτό έδειξαν έγραφα που δημοσιεύτηκαν στο telegram και έφεραν τα στοιχεία του ουκρανικού υπουργείου υγείας. Μάλιστα όπως αναφέρουν ζητήθηκε από την συμμαχία να μην τους ξαναστείλουν αίμα που είναι άγνωστης προέλευσης.

Το ζήτημα αν και από το Νοέμβριο δεν είχε πάρει την έκταση που αρμόζει σε ένα τέτοιου επιπέδου γεγονός καθώς τα δυτικά ΜΜΕ γρήγορα μέσω δημοσιευμάτων αλλά και η ίδια η κυβέρνηση Ζελένσκι το διέψευσαν λέγοντας ότι ήταν πλαστά τα έγγραφα.

Αρκετοί όμως δεν άργησαν να τονίσουν το γεγονός ότι μπορεί και να υπήρξε η μόλυνση καθώς αν και οι δυτικές χώρες έχουν ιδιαίτερα αυστηρά πρωτόκολλα στην συγκέντρωση αίματος εντούτοις οι ανάγκες ενός πολέμου μπορεί να ανάγκασαν την συγκέντρωση με υψηλή ταχύτητα των ποσοτήτων που απαιτούνται.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι μια από τις μεγάλες δεξαμενές συγκέντρωσης αίματος ήταν η ανατολική Ευρώπη που έχει αυξημένα αντιρωσικά αισθήματα αλλά είναι παράλληλα και περιοχές που έχουν μεγαλύτερα ποσοστά AIDS.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/to-nato-therise-tous-oukranous-traymaties-paredose-60-000-mpoukales-aima-me-aids-kai-ipatitida-b-kai-c/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα