Το Μπαχρέιν καταδίκασε τις απειλές Ακάρ προς τα Εμιράτα: «Η Τουρκία απειλεί τους Άραβες»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 


Το υπουργείο Εξωτερικών του Μπαχρέιν καταδίκασε, με σκληρή γλώσσα, την επίθεση και τις απειλές που εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

«Οι προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Άμυνας προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θεωρούνται απορριφθείσα πρόκληση που έρχεται σε αντίθεση με τους διπλωματικούς κανόνες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ του Μπαχρέιν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χουλουσί Ακάρ, σε πρωτοφανές παραλήρημα, απείλησε μεταξύ άλλων τα Εμιράτα πώς «όταν έρθει η ώρα θα λογαριαστούμε».

Το Μπαχρέιν εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τα Εμιράτα και την ομοφωνία του, τονίζοντας τη σταθερή του θέση όσον αφορά τις τουρκικές παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις των αραβικών χωρών που αντιβαίνουν στις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και του Χάρτη του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας που απειλεί τους Άραβες και περιφερειακή ασφάλεια.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Μπαχρέιν θεώρησε επίσης τις δηλώσεις του Ακάρ μια κατακριτέα απειλή προς μια αδερφή αραβική χώρα.

Το Μπαχρέιν καταδίκασε τις απειλές Ακάρ προς τα Εμιράτα: «Η Τουρκία απειλεί τους Άραβες»

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα