ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το μεγάλο λάθος με τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ότι η Ελλάδα αναγνώρισε Μακεδονική Εθνότητα. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.
Ένας πολιτικός κρίνεται απο την ιστορία αλλά για τους πρωτεργάτες της Συμφωνίας δεν χρειάστηκε παρά η παρέλευση ολίγων μηνών για να φανεί η πολιτική ανεπάρκειά τους.
Έχει καταλάβει ο Τσίπρας τι υπέγραψε;
Και μη μου πείτε ότι δεν μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη που θα είχε για τα Σκόπια η ευρωπαϊκή τους πορεία.
Αν δεν μπορεί να προβλέψει τέτοια απλά, ας καθίσει στο σπίτι του. Δεν είναι ανάγκη να παιδεύει τον ελληνικό λαό.
Μέρος της Συμφωνίας θα παγώσει όπως λέει ο κ. Ζάεφ και αυτό είναι απολύτως σαφές. (Η εσωτερική προσαρμογή στην ονομασία Βόρεια Μακεδονία εξαρτιέται απο τα κεφάλαια διαπραγματεύσεων που θα άνοιγαν μετά τις ενταξιακές συνομιλίες).
Το ερώτημα είναι μπορεί η πολιτική ηγεσία να διαπραγματεύεται με τέτοια επιπολαιότητα σημαντικά θέματα εθνικής πολιτικής;
Να που είναι.
Και, τώρα, τι γίνεται;

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχως ,αγαπητες Ανιχνευσεις, δεν μπορεσατε και δεν μπορεσαν -ουκ ολιγοι χειροκροτησαν και χειροκροτουν ασκομη – να πεισουν τους κ.κ. Τσιπρα και Κοτζια να ”κατσουν στα σπιτια τους ”.
    Ειχαν βαλει ακουστικα στα αυτια τους και απολαμβαναν τα ”ανταρτικα” του 1941-49 και υπεγραψαν ο,τι τους ηρθε.
    Περιμενετε παντως θα σας απαντησουν οι Συριζοφυλακες -εχει αρκετους και η Θεσ/νικη -γιατι θα θιγούν βαναυσως επιδη χαρακτηρισατε επιπολαιο τον απαιχτο και το άσσετ τους κ Τσιπρα .
    Και τωρα τι γινεται ερωτατε . Ο,τι γινεται σε αποτυχημενους γαμους , που εχουν ενα παιδι-μεχρι τωρα – στο ΝΑΤΟ , στο οποιο ΝΑΤΟ θελουν ολα τα υπολοιπα κρατη-μελη του -και κυριως τα πλουσιωτερα και τα δυνατωτερα -να το υιοθετησουν.
    Δεν αποκλειεται ομως στο μελλον οταν δεν μπορει να διασωθει ο ”γαμος της Συμφωνιας των Πρεσπων”-τα συμφεροντα αλλαζουν ανα εβδομαδα-να δινουν διατροφη μονο σαυτο το κρατος ,οσο υπαρχει .
    Σε καθε περιπτωση παντως οι κ.κ. Τσιπρας και Κοτζιας μαζι με τον χορηγο τους κ. Καμμενο εξασφαλισαν αρνητικως περιοπτη θεση στην Ιστορια της Ελλαδος μας.
    Και αυτο ,οπως η αρνητικη διαφημιση, δεν ειναι λιγο και μικρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα