Το κόμμα της Μέρκελ έχασε έναν άλλο βουλευτή λόγω εμπλοκής του σε διαφθορά με τα Σκόπια

19/3/21 | 0 | 0 | 176 εμφανίσεις

Ένα άλλο μέλος του κοινοβουλίου από το συντηρητικό μπλοκ της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ παραιτήθηκε μετά από αναφορές στο περιοδικό SPIEGEL ότι πήρε χρήματα σε αντάλλαγμα για πιέσεις υπέρ ενός πολιτικού κόμματος στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, ανέφερε το Reuters.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Tobias Cech, εκπρόσωπος της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης στο Bundestag, έλαβε ένα πενταψήφιο ποσό το 2016 για να υποστηρίξει το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας Νικόλα Γκρουέφσκι.

Προσωπικά έκανε πολιτική εκστρατεία για αυτόν. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ισχυρισμοί για οποιαδήποτε επιχειρηματική παράνομη σύνδεση μεταξύ του βουλευτή και του κόμματος του Γκρουέφσκι.

Ο Γκρουέφσκι καταδικάστηκε αργότερα για διαφθορά και κατέφυγε στην Ουγγαρία, όπου του χορηγήθηκε άσυλο και έζησε στην εξορία, υπενθυμίζει η βουλγαρική εθνική ραδιοτηλεόραση.

Το μπλοκ της Μέρκελ έχει ήδη χάσει τρεις βουλευτές για σκάνδαλα λόγω συμβάσεων προμήθειας μάσκας και έλαβε ιστορικά χαμηλά αποτελέσματα στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής.

 

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας