Το βρετανικό ΥΠΑΜ «τριχοτόμησε» την Κύπρο 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Ένα βίντεο με χώρες, που καταδικάζουν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, στο οποίο απεικονίζεται η Κύπρος «τριχοτομημένη», δηλαδή χωρίς τις κατεχόμενες περιοχές και τις περιοχές των Βρετανικών Βάσεων, δημοσίευσε το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, αναβοσβήνουν οι σημαίες των χωρών, που καταδικάζουν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Εντούτοις, στο βίντεο στην εικόνα με το χάρτη της Κύπρου δεν περιλαμβάνονται ούτε τα κατεχόμενα, αλλά ούτε και οι περιοχές των Βρετανικών Βάσεων, ενώ απεικονίζεται μόνο η επικράτεια στην οποία ασκεί έλεγχο η Κυπριακή Δημοκρατία.

Σημειώνεται ότι για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ο οποίος αναφέρει για το ζήτημα ότι «το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε σε κοινωνικά δίκτυα βίντεο με χώρες, που καταδικάζουν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, στο οποίο απεικονίζεται η Κύπρος χωρίς τις κατεχόμενες μας περιοχές και τα εδάφη των Βρετανικών Βάσεων».

Και προσθέτει ότι «παρά το ότι το εν λόγω βίντεο έχει αφαιρεθεί, είμαστε βέβαιοι ότι η κυβέρνηση μας θα προχωρήσει με όλους τους απαραίτητους για την περίσταση χειρισμούς και διαβήματα».

https://philenews.com/eidiseis/politiki/article/1433391/to-bretaniko-ypam-trichotomise-tin-kypro-binteo

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα