Το ‘έλα να δείς’ στη Βουλή με τον Μπογδάνο και τον Παφίλη: «Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Κατακόρυφα έχει ανέβει η ένταση στη Βουλή. Χαρακτηριστικά του κλίματος που επικρατεί είναι τα όσα συνέβησαν χθες κατά τις τοποθετήσεις βουλευτών για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατηγόρησε μεταξύ άλλων το ΚΚΕ σχετικά με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του.

«Όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκους, αλλά την επαύριο συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπογδάνος.

Ο Θανάσης Παφίλης δεν άφησε αυτές τις δηλώσεις να πέσουν κάτω. «Σήκωσε το γάντι» και αρχικά ξεκαθάρισε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε τέτοιου είδους επιθέσεις.

Για να καταλήξει αναφερόμενος στην περίπτωση που ο Μπογδάνος είχε αποκαλύψει την ταυτότητα διαδηλωτή: «Όταν βγαίνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και καταγγέλλει επισήμως ότι αυτός είναι ο τάδε, που φοιτεί εκεί, που είναι αυτό κι αυτό τότε ισχύει αυτό που γράψανε μερικοί: Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος».

Τα αίματα έχουν ανάψει και από εδώ και μπρος η «συναίνεση» της αντιπολίτευσης έχει τελειώσει.

https://europost.gr/to-ela-na-deis-sti-voyli-ton-mpogdano-ton-pafili/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα