Το ‘έλα να δείς’ στη Βουλή με τον Μπογδάνο και τον Παφίλη: «Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος»

10/2/21 | 0 | 0 | 101 εμφανίσεις

Κατακόρυφα έχει ανέβει η ένταση στη Βουλή. Χαρακτηριστικά του κλίματος που επικρατεί είναι τα όσα συνέβησαν χθες κατά τις τοποθετήσεις βουλευτών για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατηγόρησε μεταξύ άλλων το ΚΚΕ σχετικά με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του.

«Όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκους, αλλά την επαύριο συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπογδάνος.

Ο Θανάσης Παφίλης δεν άφησε αυτές τις δηλώσεις να πέσουν κάτω. «Σήκωσε το γάντι» και αρχικά ξεκαθάρισε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε τέτοιου είδους επιθέσεις.

Για να καταλήξει αναφερόμενος στην περίπτωση που ο Μπογδάνος είχε αποκαλύψει την ταυτότητα διαδηλωτή: «Όταν βγαίνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και καταγγέλλει επισήμως ότι αυτός είναι ο τάδε, που φοιτεί εκεί, που είναι αυτό κι αυτό τότε ισχύει αυτό που γράψανε μερικοί: Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος».

Τα αίματα έχουν ανάψει και από εδώ και μπρος η «συναίνεση» της αντιπολίτευσης έχει τελειώσει.

https://europost.gr/to-ela-na-deis-sti-voyli-ton-mpogdano-ton-pafili/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχει μια σοβαρή είδηση η οποία όχι μόνο δεν πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ αλλά ούτε καν αναφέρθηκε. Όπως προκύπτει από ενημέρωση της Αιγυπτιακής Προεδρίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός επικοινώνησε, χθες, με τον Αιγύπτιο πρόεδρο. Προφανώς, αντικείμενο της συνομιλίας ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας