Τούρκος ΥΠΑΜ: Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν, ένα έθνος σε δύο κράτη…

17/7/20 | 0 | 0 | 116 εμφανίσεις

Ιούλιος 16, 2020. 22:16

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας,  Χουλουσί Ακάρ δέχθηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν και Διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας Ραμίζ Ταχίροφ.

Μιλώντας για τις επιθέσεις της Αρμενίας, ο Ακάρ δήλωσε ότι το λογαριασμό θα τον πληρώσουν, τελικά, οι ίδιοι οι Αρμένιοι.

Ο Ακάρ καταδίκασε τις επιθέσεις της Αρμενίας σε περιοχές του Αζερμπαϊτζάν : «καταδικάζουμε έντονα τις επιθέσεις στο Αζερμπαϊτζάν. Ο πόνος των Τούρκων του Αζερμπαϊτζάν είναι πόνος μας. Θέλω όλοι να γνωρίζετε ότι κάθε βάσανο που περνάτε γίνεται αισθητό σε εμάς», είπε.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ζήτησε έλεος από τον Αλλάχ για τα ηρωικά μέλη  των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν που μαρτύρησαν ενώ αγωνίζονταν για την ασφάλεια των συνόρων και του λαού και ευχήθηκε ανάρρωση στους τραυματίες.

Απευθυνόμενος στον φιλοξενούμενό του δήλωσε χαρακτηριστικά: «πιστεύουμε με όλη μας την καρδιά ότι είμαστε ‘ένα έθνος σε δύο κράτη’».

Aksam.com.tr

The Hellenic Information Team

               

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/9/20 | (0 σχόλια)
    Protagon Team 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 «Μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έναν τρόπο πραγματιστικό», ισχυρίζεται η αρμόδια επίτροπος. Θα είναι ευθύνη εκείνων που οραματίζονται μια «Ευρώπη-φρούριο» ο επαναπατρισμός όλων όσοι αποβιβάζονται ή ξεβράζονται στα ελληνικά νησιά ή στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας