Τους κάλεσαν στην Αστυνομία επειδή έγραψαν στο Facebook ότι ΘΑ πάνε σε εκδήλωση για το Πολυτεχνείο

15/11/20 | 0 | 0 | 109 εμφανίσεις

 

Τρία άτομα από την Καρδίτσα έγραψαν στο Facebook πως θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου και κλήθηκαν να απολογηθούν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με την συλλογικότητα «Δίκτυο αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας – Για υγεία, ζωή και ελευθερία», τα συγκεκριμένα άτομα είχαν δηλώσει στο Facebook πως θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις για την εξέγερση.  Η συλλογικότητα σημειώνει ότι «οι νόμοι έως τώρα δεν απαγορεύουν τη συμμετοχή σε διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις και μάλιστα πληροφορούμαστε ότι τώρα η κυβέρνηση σπεύδει τελευταία στιγμή να «κλείσει το νομικό κενό./».

Και συνεχίζει: «Αλλά αυτό που πρέπει κάθε πολίτης να κρατήσει από όλες αυτές τις ιστορίες που εκτυλίσσονται παράλληλα σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα) είναι ότι έχουμε μια κυβέρνηση-τρομοκράτη που προσπαθεί να κρύψει την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, το ανοχύρωτο Ε.Σ.Υ., τον εργασιακό μεσαίωνα κάνοντας επίθεση σε όποιες φωνές λένε το αυτονόητο: Όταν έχεις μια κυβέρνηση που οδηγεί τα πάντα σε κατάρρευση, με κόσμο να πεθαίνει και να βρίσκεται σε απόγνωση, καθήκον του κάθε ανθρώπου είναι να ορθώσει το ανάστημά του και να φωνάξει: ΩΣ ΕΔΩ! Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές/τριες στην Καρδίτσα, την Πάτρα, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    4/12/20 | (0 σχόλια)
    της Sylvie Kauffmann (*) Η τελευταία επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στην Ευρώπη χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2019. Στη Διάσκεψη του Μονάχου για την ασφάλεια, ο αντιπρόεδρος Πενς τα έψελνε στους ευρωπαίους ηγέτες, καλώντας τους να αποσυρθούν, όπως και ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας