«Τουρκοφάγος»: Το βλήμα που είναι έτοιμο να προκαλέσει τον όλεθρο στις τουρκικές γραμμές

16/8/20 | 1 | 0 | 224 εμφανίσεις

«Τουρκοφαγος»: Έτσι ονόμασε το πλήρωμα ενός ελληνικού ελικοπτέρου ΑAH-64D Apache ένα από τα βλήματα AGM-114 Hellfire το οποίο αναρτήθηκε στους πυλώνες του ελληνικού επιθετικού ελικοπτέρου έτοιμο για αποστολές όχι μόνο αντιαρματικές αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον του Αιγαίου κατά τουρκικών σκαφών επιφανείας.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο «Τουρκοφάγος» αν χρειαστεί θα κάνει αυτό που έκανε ο πρώτος «Τουρκοφάγος» της ιστορίας ο Νικηταράς το δεξί χέρι του Θ.Κολοκοτρώνη ο οποίος είχε σπείρει τον όλεθρο, εξοντώνοντας εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες Τούρκους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην μάχη των Δερβενακίων, βάσει τον όσων έγραψε ο ακαδημαϊκός Σπύρος Μελάς στο βιβλίο του «Ο Γέρος του Μοριά» έπαθε προσωρινά νευρικό κλονισμό από τους εκατοντάδες Τούρκους που είχε σφάξει και σε μια ανάπαυλα ακούστηκε να λέει στον εαυτό του (σύμφωνα με ότι γράφει ο Σπύρος Μελάς) «κουράγιο Νικηταρά Τούρκους σφάζεις» .

Είμαστε βέβαιοι ότι την ίδια σφαγή θα προκαλέσουν και τα ελληνικά Αpache αν αποφασίσει η ελληνική πολιτική ηγεσία να πάψει να υποχωρεί να διαπραγματεύεται για τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

https://www.defencenet.gr/amyna/ellinotoyrkika/901369_toyrkofagos-blima-poy-einai-etoimo-na-prokalesei-ton-olethro-stis

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Κοσμάς says:

  “Η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ!”
  ελληνικό ρητό, τουρκικό δόγμα
  Εδώ στη Λιβύη και στέλνουν τζιχαντιστές αντ’αυτού, ποιός πιστεύει πως θα τολμήσουν να βγούνε στο Αιγαίο;
  Εκτός κι αν καταφέρουν να ‘ψήσουν’ κανέναν Αλβανό να βγει να πολεμήσει για την Αυτοκρατορία των ονείρων τους

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  18/9/20 | (0 σχόλια)
  Αθανάσιος Έλλις 17.09.2020 • 21:40 μμ  Αντιμέτωπη με την απειλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα οικοδομεί διμερείς και πολυμερείς συνεργασίες οι οποίες δεν περιορίζονται στη διπλωματία, αλλά εκ των πραγμάτων αφορούν και στους εξοπλισμούς. Στο ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας