Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Ε.Αποστολάκης είναι ο μόνος λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οι δηλώσεις του Έλληνα πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και πρώην ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη, πως «κανείς δεν πρόκειται να χαλάσει τις σχέσεις του με την Τουρκία, για δικό μας θέμα» χρησιμοποιήθηκαν από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Έτσι μετά το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο TRT, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Yeni Safak, δίνει εύσημα στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Με τίτλο: «O μόνος λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, είναι ο Αποστολάκης» η φιλοκυβερνητική εφημερίδα επισημαίνει μεταξύ άλλων: Ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρώην Α/ΓΕΕΘΑ σχολίασε πως «Καμία χώρα δεν θα χαλάσει τις σχέσεις με την Τουρκία λόγω των ανησυχιών μας», συμπληρώνοντας πως «αυτό που συμβαίνει στην ανατολική Μεσόγειο είναι εξαιρετικά σοβαρό και πως μια πιθανή σύγκρουση δεν θα ωφελήσει κανέναν».

Τις δηλώσεις Αποστολάκη αναπαρήγαγαν πλήθος τουρκικών ΜΜΕ και δικτύων.

«Πρώην Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας : Η Ελλάδα έμεινε μόνη της στην Ανατολική Μεσόγειο» τίτλος δημοσιεύματος του πρακτορείο ειδήσεων Anado

«Η Αθήνα θα μείνει μόνη της σε μια σύγκρουση με την Τουρκία – Δηλώνει πρώην υπουργός Άμυνας της Ελλάδας» αναφέρει το δίκτυο του TRT και στην ελληνική του έκδοση.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/905709_toyrkika-mme-o-eapostolakis-einai-o-monos-logikos-anthropos

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα