Τουρκία: Φημολογία ότι ο ηγέτης των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν είναι νεκρός

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Δεν έχουμε καμία επαφή μαζί του» αναφέρουν οι δικηγόροι του

Πολλές είναι οι συζητήσεις που γίνονται στην Τουρκία και αφορούν την ζωή του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, με πολλούς χρήστες των social media να αναφέρουν ότι ίσως έχει πεθάνει.

Τις εν λόγω φήμες ενίσχυσε τη Δευτέρα (15/03) το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι δεν έχει καταστεί εφικτό εδώ και μήνες να επικοινωνήσει μαζί του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η τελευταία φορά που είχαν δια ζώσης επαφή με τον Οτσαλάν ήταν τον Αύγουστο του 2019, ενώ τελευταία φορά που επικοινώνησαν μαζί του, μέσω τηλεφώνου ήταν στις 27 του περασμένου Απριλίου.

«Στις 14 Μαρτίου εμφανίστηκαν ισχυρισμοί για τη ζωή του κ. Οτσαλάν, σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» τονίζει η ανακοίνωση, αναφερόμενη στις φήμες.

«Δεν είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μας στην εν λόγω φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα, και ως εκ τούτου διερευνούμε πολύ σοβαρά τυχόν ισχυρισμούς ή νέα που διαδίδονται σχετικά με την κατάστασή τους, και κάνουμε ό, τι μπορούμε για αυτό το θέμα. Δεν γνωρίζουμε την πηγή των ισχυρισμών που κυκλοφορούν κατά καιρούς» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/970671_toyrkia-fimologia-gia-endehomeno-thanato-toy-ampntoylah-otsalan

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα