Τουρκία- βίντεο: Ρωγμή στα θεμέλια του υπό κατασκευή πυρηνικού σταθμού Ακούγιου, καταγγέλλει βουλευτής

11/1/21 | 1 | 0 | 537 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) στη Μερσίνα και μέλος της Συνέλευσης του Κόμματος, Αλί Μαχίρ Μπασάριρ, δημοσίευσε μια εντυπωσιακή εικόνα σχετικά με τον ισχυρισμό ότι υπήρχε ρωγμή στο σκυρόδεμα του πυρηνικού σταθμού Ακούγιου.

Ράγισε το μπετόν

Το βίντεο 1 λεπτού και 42 δευτερολέπτων  που ανέβασε ο Αλί Μαχίρ Μπασάριρ σημειώνει ότι το τράβηξε από το εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας Ακούγιου, που βρίσκεται υπό κατασκευή στην περιοχή Γκιουλνάρ του Μπουγιούκετζελί στη Μερσίνη.

Στην εικόνα, φαίνεται ξεκάθαρα οι ρωγμές από τους γιγαντιαίους τσιμεντόλιθους που θα μεταφερθούν στον αντιδραστήρια του πυρηνικού σταθμού Ακούγιου.

Οι εικόνες δείχνουν επίσης ότι το νερό διαρρέει από τα θεμέλια, ενώ από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι το νερό στο έδαφος με τις αντλίες ρέει στη θάλασσα.

Η Μεσόγειος και η Μερσίνη χτυπιούνται από τους σεισμούς

Στο τέλος της εικόνας, το μέλος του CHP Αλί Μαχίρ Μπασάριρ έκανε την ακόλουθη αξιολόγηση σχετικά με το ζήτημα:

«Ναι, υπάρχουν ρωγμές στο έδαφος ενώ συνεχίζεται η κατασκευή. Επειδή αυτή είναι η περιοχή του Ακούγιου, το έδαφος είναι εντελώς λάσπη. Θεέ μου, εάν συμβεί σεισμός μετά την ολοκλήρωσή του, η Μεσόγειος θα καταστραφεί στη Μερσίνη. Ενώ ο δρόμος περνά πολύ κοντά, σταματήστε τον πυρηνικό σταθμό».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

βίντεο – κλικ στη φωτό

Sözcü

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    θ.Γ says:

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΕΝΤΟΣ. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ…

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Παίζουμε το παιχνίδι της Τουρκίας δίνοντας έμφαση στην ανεπίσημη επίσκεψη ενός τούρκου υφυπουργού στην Θράκη. Για τους εξής λόγους: -Και οι τούρκοι επίσημοι έχουν δικαίωμα να επισκέπτονται και την Θράκη, όπως κάνουν και οι δικοί μας με την Κωνσταντινούπολη. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο