Ο Νότης βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο εξαιτίας των συνεχών αναβολών της πρεμιέρας του στον Βοτανικό με τον Σταμάτη Γονίδη.

Ο επίσημος λόγος που παρουσιάστηκε για τις δυο ακυρώσεις ήταν θέματα υγείας του Σφακιανάκη ο οποίος, όπως ήδη έχουμε γράψει, ακύρωσε πριν από λίγο καιρό και συναυλία στη Κύπρο, πάλι για λόγους υγείας.

Όλες αυτές τις μέρες ακούγονται και γράφονται διάφορα τα οποία μπορεί να ισχύουν μπορεί και όχι. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, εδώ και οκτώ μήνες ο Νότης αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, οικογενειακά. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε άνθρωπος του πολύ στενού του περιβάλλοντος που γνωρίζει όσο λίγοι το τι πραγματικά συμβαίνει, ο Σφακιανάκης δεν ζει στο σπίτι του αλλά στο καμαρίνι του το οποίο έχει μετατρέψει σε προσωπικό του, απαραβίαστο χώρο.

Το χάσμα που απειλούσε τον ίδιο και την αγγλίδα σύζυγό του Κίλι δεν κατέστη δυνατό να γεφυρωθεί κατά τη διάρκεια της συμβίωσης κι έτσι, με δεδομένο ότι και τα δίδυμά τους, ο Απόλλωνας και η Αφροδίτη, είναι πια 25 χρόνων, αποφάσισαν να δώσουν αέρα και χρόνο στους εαυτούς τους, να ηρεμήσουν και να δουν με ψυχραιμία την εξέλιξη της σχέσης τους.

Άλλωστε, η αγάπη μεταξύ τους είναι αδιαπραγμάτευτη παρά τις δυσκολίες που έχουν περάσει αυτά τα κοντά 30 χρόνια που είναι μαζί, αλλά και τις εντάσεις που τους οδήγησαν σε έναν προσωρινό όπως θέλουν να ελπίζουν όσοι τους αγαπούν, χωρισμό. Όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι υποστηρίζουν πως, παρά το γεγονός ότι η κρίση αυτή διαρκεί πάνω από οκτώ μήνες, θα έχει τελικά αίσιο τέλος και θα ξανασμίξουν πιο αγαπημένοι από ποτέ. Τους το ευχόμαστε, λοιπόν!

https://europost.gr/ti-symvainei-pragmatika-me-ton-noti-sfakianaki-oi-anavoles-oi-entaseis-i-agglida-syzygos-kai-to-aparaviasto-spiti-olo-to-kayto-kai-agnosto-paraskinio/