Τι περιμένουμε από τον 61ο ΓΥΡΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ;

19/1/21 | 1 | 0 | 373 εμφανίσεις

Ο Γιώργος Χατζηθεοφάνους συνομιλεί με τον πρέσβη ε.τ. Δημήτρη Καραϊτίδη και τον ομότιμο Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου Γρηγόρη Τσάλτα.

Category: Videos

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    θ.Γ says:

    ΣΗΜΕΙΟ 50.30’ «ΗΡΩΪΚΗ ΘΕΣΗ»:
    Προ διερευνητικών, ανακηρύσσεις συνεχή περιοχή απαγόρευσης πτήσεων εύρους καμίας κατοστάρας χιλιομέτρων δυτικώς της παραμεθορίου/FIR, με την Τουρκία, που καλύπτει εθνικό και διεθνή εναέριο χώρο, για λόγους εθνικής ασφάλειας και καλά. Μεταφέροντας μαχητικά στα νησιά και ενεργοποιώντας τα αντιαεροπορικά, αφήνοντας εγκάρσιους αεροδιαδρόμους μόνο στα δυτικά για τη σύνδεση των νήσων με πολιτικές πτήσεις. Κατόπιν, προσέρχεσαι στις διερευνητικές με όλες τις καλές προθέσεις να ανταλλάξεις αυτήν την ζώνη με επέκταση του εναερίου και θαλασσίου χώρου σου στο μέγιστο επιτρεπτό. Αν δεν συμφωνηθεί, παραμένει η ζώνη εναέριου αποκλεισμού εσαεί και ως έχει κηρυγμένη.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχει μια σοβαρή είδηση η οποία όχι μόνο δεν πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ αλλά ούτε καν αναφέρθηκε. Όπως προκύπτει από ενημέρωση της Αιγυπτιακής Προεδρίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός επικοινώνησε, χθες, με τον Αιγύπτιο πρόεδρο. Προφανώς, αντικείμενο της συνομιλίας ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας