ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ;

Print Friendly, PDF & Email
spot_img
Οι καθημερινές, σχεδόν, ανησυχητικές δηλώσεις για τις επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid, επιβάλλουν την απάντηση στο ερώτημα: όταν η επιστημονική κοινότητα επέβαλε με απόλυτο τρόπο μέσω της πολιτείας, την διεξαγωγή εμβολίων κατά του covid, γνώριζε τι έλεγε και τι έκανε; Είχε απόλυτη επίγνωση των επιπτώσεων ή πειραματιζόταν;
Η είδηση έχει πηγή τον αμερικανό καθηγητή στο MIT Retsef Levi, ο οποίος διδάσκει Ανάλυση, Διαχείριση Κινδύνου σε Υγειονομικά Συστήματα, σε Διατροφικά και Αγροτικά Συστήματα.
Ο Αμερικανός καθηγητής σε μήνυμά του στο Twitter υποστήριξε: “Τα στοιχεία αυξάνονται και είναι αδιαμφισβήτητα ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν σοβαρή βλάβη, ακόμα και θάνατο, ειδικά στους νέους. (Bρίσκεται στη διεύθυνση: https://twitter.com/RetsefL/status/1619945525670981632)
«Μια άλλη μελέτη από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, συνέχισε, ανίχνευσε στο αίμα παιδιών με μυοκαρδίτιδα, απότοκο του εμβολίου, μια ολόκληρη πρωτεΐνη ακίδα, η οποία είναι άλλη μια ένδειξη του υποκείμενου μηχανισμού βλάβης, αλλά στην πραγματικότητα έχει ακόμη ευρύτερες επιπτώσεις για την επικινδυνότητα του εμβολίου με βάση τις επανειλημμένες ενδείξεις ότι το mRNA και τα λιπίδια στην πραγματικότητα διεισδύουν στο κυκλοφοριακό σύστημα του αίματος».
«Και τέλος, οι αυτοψίες ανθρώπων που πέθαναν λίγες μέρες μετά το εμβόλιο δείχνουν ότι σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ο θάνατος προκλήθηκε από μυοκαρδίτιδα – απότοκο του εμβολίου”.
Με την ζωή μας δεν μπορεί να παίζει κανείς για τα πειράματά του. Έστω και αν επικαλείται την επιστημονική σοφία.
Απαιτείται μια απάντηση αν η πολιτεία θέλει να ακούμε τις συστάσεις της Η αξιοπιστίας της είναι αμφισβητούμενη.
ΥΓ: Δεν μιλάμε για κάποιον συνωμοσιολόγο, αλλά για καθηγητή του φημισμένου ΜΙΤ.
Π.Σ.
spot_img

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κάθε επιλογή έχει κόστος και ωφέλειες που είναι διαφορετικά σε κάθε εποχή και κάθε περίπτωση… Έχουμε ανάγκη από τέτοιες αξιολογήσεις, στις οποίες χρειάζεται να συμμετέχουν ερευνητέςπολλών ειδικοτήτων, όχι μόνο ιατρικών…

 2. Από την αρχή σχεδόν της επιβολής των σκευασμάτων αυτών, υπήρχαν επιστημονικές φωνές (πραγματικοί επιστήμονες, δηλαδή) που διατύπωσαν διαφορετική άποψη από την κρατούσα (αυτή των γιαλατζί επιστημόνων που υπέταξαν τον όρκο τους στην άθλια πολιτική ηγεσία και στις επιταγές της παγκόσμιας ελίτ). Τότε ανέλαβαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να τους εξευτελίσουν με αήθεις χαρακτηρισμούς όπως αυτόν του “ψέκα”. Τώρα, αρχίζουν οι κωλοτούμπες και “τα ποντίκια” άρον άρον εγκαταλείπουν το πλοίο. Δεκάδες ανεξάρτητες έρευνες αποδεικνύουν ένα συνειδητό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Το ερώτημα που τίθεται αμείλικτα είναι το εξής: Κάποιοι (ων ουκ έστιν αριθμός) δεν πρέπει να πληρώσουν;

 3. Η επιστήμη ”επιβάλλει ”την αμφιβολία ,οι δε επιστήμονες -στα χαρτιά- διαφωνούν πολλές φορές για να διαφωνούν ,ιδιαίτερα στις θεωρητικές επιστήμες (πόσα κλαμπ συνταγματολόγων, οικονομολόγων και κοινωνιολόγων έχουμε) ,οπότε δεν πρέπει να εκπλησσόμαστε για τις σημερινές απόψεις του ”φιρμάτου” καθηγητή του ΜΙΤ κ.Λεβί , οι οποίες αύριο μπορεί να αλλάξουν -η επιστήμη τρέχει με συμπαντικές ταχύτητες-.
  Θα γινόταν πιστευτός εν μέρει αν παρέθετε τους θανάτους συνεπεία του COVIT και τους θανάτους από τα εμβόλια ή αν ”επέβαλλε” τις απόψεις του στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
  Ο δε συγκεκριμένος καθηγητής αμφιβάλλει σίγουρα γιατί τα εμβόλια δόθηκαν τάχιστα , η δε ταχύτητα μπορεί να μη φέρει θετικά αποτελέσματα .
  Η υπερβολική αμφιβολία στην ”συστημική” ιατρική ας αποφεύγεται γιατί ‘παίρνει πολλούς στο λαιμό της”.
  Δεν είχαμε τελευταία στην Πατρίδα μας δύο καταδίκες ”γιατρών” -θεραπευτών ανίατων ασθενειών ;;;.
  ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΤΑΙΡΟ ΘΑ ΛΕΜΕ-ΓΡΑΦΟΥΜΕ,
  ”ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΣΩΣΤΟ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ”.
  ΚΑΙ πάντως” επιστήμη χωριζομένη αρετής πανουργία και ου σοφία φαίνεται ”.
  Αυτό το είπε ο Πλάτων.

 4. Διαβάζω τα σχόλια και σκέφτομαι ότι ωραία επαναστατικά τα λέτε! Θυμός και φόβος το ίδιο ζευγάρι παντρεμένοι εδώ και χρόνια (ισχύει για όλους μας). Ναι συμφωνώ ότι κακώς η ελληνική κυβέρνηση επέβαλε τον εμβολιασμό υποχρεωτικά, αλλά τα πράγματα είναι πολύ απλά και τα κάνετε τόσο δύσκολα.

  Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια φοβερή πανδημία που πήρε πολλούς. Βιαστικά βγήκαν 4-5 εμβόλια. Αυτά απέδειξαν ότι, αν και δυστυχέστατα με κάποιες απώλεις, δουλεύουν και ότι ο κίνδυνος από αυτά είναι κατά πολύ μικρότερος σε σχέση με τον κύριο κίνδυνο από τον ίδιο τον ιό. Ε, προφανώς διαλέγεις και παίρνεις με ποιόν κίνδυνο θα πας, τόσο απλά. Σταματήστε τη γκρίνια και τους χαρακτηρισμούς, διαλέξτε, και τέλος. Ζω εκτός Ελλάδας και οι περισσότεροι εδώ επέλεξαν να πάνε με τη λογική της στατιστικής, δηλαδή να εμβολιαστούν με 3 και 4 και 5 δόσεις και γενικά να αποφύγουν τη μάσκα. Αν και η μάσκα έχει αποδειχθεί σημαντική φαίνεται ότι δούλεψε το πράγμα με τον (πάνω από 90%) εμβολιασμό. Στην επαναστατική Ελλάδα η διασπορά είναι συνεχώς υψηλή, δεν ξέρω γιατί και πώς, δεν είμαι ειδικός κι ούτε με ενδιαφέρει.

  Διαλέγεις και παίρνεις με ποιό από τα δύο ρίσκα θα πορευτείς, απλά.

 5. ΔΙΑΡΚΕΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΡΙΣΚΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΙΔΙΩΣ ΣΟΒΑΡΑ.
  ΓΙΑΤΡΟ Η ΚΟΜΠΟΓΑΙΝΝΙΤΗ, ΦΑΡΜΑΚΟ Η ΝΕΡΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ;;;.
  ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΌΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ.
  ΑΝ ΟΜΩΣ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ,ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ”ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ ”.
  ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ -ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΩΝ;;;.
  ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ”ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ”, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,741ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
24,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Άρθρα