Τι απαντά η Εφορία στην καταγγελία του ηθοποιού των ΑΜΑΝ, Βασίλη Πιπέρη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Διαφορετική εικόνα σε σχέση με όσα κατήγγειλε δημοσίως ο μουσικός και ηθοποιός, Βασίλης Πιπέρης, παρουσιάζει η ΕΦΟΡΙΑ, με τον επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος της Α’ ΔΟΥ Λάρισας να υποστηρίζει, μιλώντας στο koutipandoras.gr, πως η κατάσχεση έγινε από άλλη τράπεζα και από άλλο λογαριασμό, ο οποίος δεν ήταν ακατάσχετος.

«Κατ’ αρχάς θα ξεκινήσω από τον επίλογο και μετά θα πάμε στον πρόλογο. Έχουν αλλάξει τα μέτρα, μπορεί όποιος θέλει να έρθει να και να κάνει άρση στους λογαριασμούς που γίνονται οι κατασχέσεις» είπε αρχικά ο υποδιευθυντής της Α’ ΔΟΥ Λάρισας, Ανδρέας Ντάνης, και πρόσθεσε:

«Εμείς, μέτρα κατάσχεσης πήραμε 17/3, ενώ ο κ. Πιπέρης έκανε ρύθμιση 25/4. Δηλαδή, έκανε μεταγενέστερα τη ρύθμιση κι εμείς δεν το ξέραμε».

Στην ερώτηση για το πώς είναι δυνατόν να μην γνώριζαν οι υπάλληλοι της ΕΦΟΡΙΑΣ -μέσω του πληροφοριακού συστήματος- την αίτηση για ρύθμιση του ηθοποιού, ο κ. Ντάνης απάντησε πως εάν παρθούν μέτρα κατάσχεσης από την εκάστοτε ΔΟΥ, τότε θα πρέπει να εξοφληθεί όλο το χρέος.

«Έχει λογαριασμό σε τρεις τράπεζες. Εμείς, κάναμε κατάσχεση σε λογαριασμό που δεν είχε χαρακτηριστεί ακατάσχετος» υποστήριξε, τονίζοντας παράλληλα πως δεν ισχύει ότι η κατάσχεση των 1.600 ευρώ έγινε από το λογαριασμό της ALPHA BANK, αλλά από λογαριασμό της Πειραιώς. «Εμείς, στείλαμε χαρτιά σε όλες τις τράπεζες και η Πειραιώς μας απάντησε πως στο συγκεκριμένο λογαριασμό δεν υπήρχε ακατάσχετο» είπε και εξήγησε περαιτέρω πως «τον ακατάσχετο λογαριασμό της ALPHA BANK δεν τον πειράξαμε καθόλου».

Ο υποδιευθυντής του αρμόδιου τμήματος της Α’ ΔΟΥ Λάρισας επισήμανε πως δεν υπάρχει κάποια σχετική νομοθετική πρόβλεψη για να μην συντελούνται κατασχέσεις σε άτομα ειδικής κατηγορίας, όπως λόγου χάρη σε άτομα με τετραπληγία.

«Επομένως, εμείς κάναμε τα προβλεπόμενα και μπορεί ο κ. Πιπέρης να στείλει κάποιον συγγενή του μέσα στην εβδομάδα για να γίνει η αίτηση άρσης της κατάσχεσης και να τελειώσει αυτή η ιστορία, αφού ουσιαστικά με αυτήν την κατάσχεση εξοφλεί το χρέος προς την ΕΦΟΡΙΑ» κατέληξε.

koutipandoras.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα