Την ώρα, που ο κορωνοϊός ‘σφυροκοπά’ την Κοζάνη, ‘γαλάζια’ τοπικά στελέχη καμαρώνουν και ανεβάζουν φωτο, από μαζώματα, ‘κορωνοτσίπουρα’ και μεζέδες, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας! Οι φωτο του προέδρου της Τοπικής της Ν.Δ, που προκάλεσαν σάλο!

29/3/21 | 0 | 0 | 192 εμφανίσεις

Mπορεί η Περιφερειακή Ενότητα και ο Δήμος Κοζάνης να καταρρίπτουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο σε αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού και το Μαμάτσειο Νοσοκομείο να ασφυκτιά, ωστόσο η δραματική αυτή κατάσταση φαίνεται πως δεν πτόησε μια παρέα φίλων και γνωστών τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας να απολαύσει, χωρίς μάσκες και μέτρα, την Κυριακή το τσιπουράκι και τους μεζέδες, σε αυλή σπιτιού στην Ακρινή.

Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κοζάνης Γιώργος Αντωνιάδης, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης Πέτρος Αθανασιάδης, αλλά και άλλα μέλη του κυβερνώντος κόμματος που δηλώνουν συνεργάτες βουλευτικών γραφείων της περιοχής, όπως αναφέρει το kozanimedia.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες της εν λόγω “μάζωξης” αναρτήθηκαν στο Facebook, προκαλώντας δεκάδες σχόλια επιδοκιμασίας σχεδόν από τη… μισή τοπική Νέα Δημοκρατία και στελέχη της περιφερειακής αρχής.

https://europost.gr/tin-ora-poy-o-koronoios-sfyrokopa-tin-kozani-galazia-topika/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας