Την ώρα που Ερντογάν επιτίθεται στη Δύση, για ισλαμοφοβία, βομβαρδίζει χριστιανική πόλη στη Β. Συρία

8/2/21 | 0 | 0 | 242 εμφανίσεις

Την ώρα που Ερντογάν επιτίθεται στη Δύση, για ισλαμοφοβία, βομβαρδίζει χριστιανική πόλη στη Β. Συρία

Την ημέρα που ο τουρκικός στρατός βομβάρδιζε χριστιανούς στη Συρία, ο Ερντογάν κατηγορούσε τη Δύση για ισλαμοφοβία

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε προχθές Σάββατο τη Δύση ότι παραμένει διστακτική στην αντιμετώπιση της ισλαμοφοβίας εντός των συνόρων της.

Συγκεριμμένα, ο Ερντογάν υποδεχόμενος αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ένωσης Δημοκρατών είπε:

«Οι επιθέσεις στις ιερές αξίες των Μουσουλμάνων αγνοούνται διαρκώς με το πρόσχημα της ελευθερίας της σκέψης και έκφρασης. Έργα όπως το Ευρωπαϊκό Ισλάμ, το Γαλλικό Ισλάμ και το Αυστριακό Ισλάμ χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα για να ασκήσουν πίεση στους Μουσουλμάνους», ενώ εκτόξευσε κατηγορίες εναντίον της Δύσης για ανοχή στην ισλαμοφοβία.

Την ίδια στιγμή που έλεγε αυτά τα λόγια, η Τουρκία εγκαθιστούσε με τη βία περίπου 200 οικογένειες Ουιγούρων σε κατεχόμενα εδάφη Κούρδων και χριστιανών Αρμενίων και Ασσυρίων, στην περιοχή Σερεκάνιγε, ενέργεια που εντάσσεται σε σχέδιο εποικισμού και δημογραφικής αλλοίωσης, με άλλα λόγια εθνοκάθαρσης.

Την ίδια στιγμή, με την ενθάρρυνση της Ρωσίας και την ανοχή των ΗΠΑ, λίγες ώρες μετά από μια τουρκο-ρωσική στρατιωτική συνάντηση στη Σερεκάνιγιε, ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε τη χριστιανική πόλη Til-Tamir, ενώ έκανε και μια αποτυχημένη επιχείρηση διείσδυσης και κατάληψης της πόλης!

Ρωσία, Γερμανία και ΗΠΑ, συνένοχοι στα εγκλήματα εναντίον των Κούρδων και των χριστιανών Αρμενίων και Ασσυρίων!

infognomonpolitics.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/6/21 | (7 σχόλια)
    Από το 1988, όταν για τις ανάγκες της εφημερίδας "Θεσσαλονίκη" πραγματοποίησα το πρώτο μου ταξίδι σε Σκόπια και Βελιγράδι, έχω ταχθεί κατά της πολιτικής της γειτονικής χώρας. Βεβαίως, τάχθηκα και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, κυρίως, διότι με αυτήν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο