Τηλεφωνική συνομιλία Κοτζιά- Ζάεφ

5/5/17 | 0 | 0 | 580 εμφανίσεις

 

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, τηλεφώνησε χθες στον αρχηγό του Σοσισιαλδημοκρατικού κόμματος των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, σύμφωνα με σλαβικό δημοσίευμα που επικαλείται ελληνικές πηγές.

Δεν ανακοινώθηκε τι συζητήθηκε μεταξύ τους, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχολιάζουν  ότι πρόκειται, απλά, για μια πολιτική χειρονομία.

Εξάλλου, ο Κοτζιάς τηλεφώνησε και στη νέα Βουλγάρα υπουργό Εξωτερικών, Αικατερίνα Ζαχαρίεβα και τη συνεχάρη για το αξίωμά της.

Ο Κοτζιάς αναφερόμενος την περασμένη εβδομάδα στις βιαιότητες που έγιναν στο Κοινοβούλιο, είχε δηλώσει ότι στηρίζει τη σταθερότητα των Σκοπίων και κάλεσε τους πολιτικούς παράγοντες να ενεργούν σύμφωνα με τις δημοκρατικές αρχές και αξίες, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

(mkd.mk)

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/1/21 | (4 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Μετανεωτερική είναι η εποχή της απόλυτης σχετικοποίησης. Δεν υπάρχει καμιά αλήθεια, μόνο αφηγήματα, τα οποία όποιος θέλει αποδέχεται. Ακόμη και τα έθνη είναι κατασκευές που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μιας εποχής. Μέσα στον κυκεώνα των ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας