ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ Ξέφυγε η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη: Πακιστανός, λαθρέμπορος «άνοιξε» το κεφάλι πολίτη με σιδερογροθιά, στο Κέντρο της πόλης, επειδή τόλμησε να του κάνει παρατήρηση!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Άγρια επίθεση δέχτηκε ένας πολίτης στη Θεσσαλονίκη επειδή τόλμησε να κάνει παρατήρηση σε Πακιστανό λαθρέμπορο στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο πολίτης που περπατούσε στην πλατεία το μεσημέρι της Τετάρτης, είδε μια ομάδα Πακιστανών να πωλούν λαθραία τσιγάρα στην αγορά Βλάλη και τους έκανε παρατήρηση, λέγοντας τους ότι είναι παράνομη η δραστηριότητά τους.

Αμέσως δέκα Πακιστανοί τον περικύκλωσαν και ένας από αυτούς του επιτέθηκε και τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας έπεσε αναίσθητος και αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ περαστικοί που είδαν το αποτρόπαιο περιστατικό, έντρομοι κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης συνελήφθη.

Φωτο αρχείου

https://europost.gr/xefyge-katastasi-stin-thessaloniki-pakistanos-lathremporos-anoixe-to-kefali-politi/

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα έχει αυτά η πολυπολιτισμική κοινωνία των Τσιπροκούληδων, αλλά είναι ενδιαφέρουσα. Εν πάση περιπτώσει, όπως μάς διαβεβαίωσε και η Μ. Αικατερίνη των Αθηνών, αυτοί θα μάς λύσουν το πρόβλημα τής υπογεννητικότητας. Οι Έλληνες, με σταυρωμένα χέρια, απλώς παρακολουθούν τους “εκπολιτιστές” (culture-enrichers, κατά Μέρκελ).

  2. πρέπει να γίνουν επιχειρήσεις να μαζευτούν όλοι αυτοί οι αλλοδαποί και να σταλούν πίσω στις χώρες τους. Πρέπει να επανεξεταστεί το καθεστώς χορήγησης ασύλων. Με τι κριτήρια παίρνει ο Πακιστανός άσυλο. Έχει πχ πόλεμο η χώρα του; Και γιατί το άσυλο είναι 6μηνο. Να μειωθεί ο χρόνος της επανεξέτασης. Επίσης όλοι οι αλλοδαποί που βρίσκονται στις φυλακές να σταλούν πίσω στις χώρες τους. Γιατί πρέπει να πληρώνει ο Έλληνας πολίτης και την φυλάκιση του;

  3. “πρέπει να.. ” Το τι πρέπει το ξέρουν όλοι. Το ποιος θα το κάμει δεν ξέρει κανείς. Εδώ και 30 χρόνια η Ελλάδα γεμίζει λαθρομετανάστες και δεν ιδρώνει κανενός τ’ αυτί. Την δεκαετία τού ’90, δεχόμασταν λαθροεισβολή κυρίως από κράτη τού πρώην Αν. Μπλοκ. Μετά, άρχισε το δεύτερο κύμα από Ασία και Αφρική. Φώναζαν κάποιοι, έβλεπαν τον κίνδυνο, αλλά οι προοδευτικάριοι έσπευδαν να τους πουν “ξενοφοβικούς” (βλακώδεις κατασκευασμένες λέξεις) και φασίστες. Ποιος ξεχνά εκείνον τον ανεκδιήγητο Παυλόπουλο, που τούς ευχαρισοτύσε από τηλεοράσεως, επειδή, λέει, επέλεξαν την χώρα μας, για να δώσουμε … μαζί τον κοινό αγώνα(!!). Ανάθεμα κι αν καταλάβαινε τι έλεγε ο βλάκας, αλλά νόμιζε ότι έτσι θα χάιδευε αυτιά. Αυτά τα ίδια ρεμάλια και χειρότεροι μάς κυβερνούν, ποιος λοιπόν, μετά από 30 χρόνια, θα κάμει αυτά πού πρέπει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα