Τα βουλγαρικά ΜΜΕ αποκάλυψαν την πολυτελή βίλα του Ζάεφ στη Χαλκιδική!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οι βουλγαρικές ιστοσελίδες “Big5.bg” και “Afera.bg”, που πρόσφατα αποκάλυψαν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του Μπόικο Μπορίσοφ και προκάλεσαν μαζικές διαμαρτυρίες στη Βουλγαρία, δημοσιεύουν φωτογραφίες που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από τη βίλα του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, αναφέρει η Βέτσερ των Σκοπίων επικαλούμενη την  “Infomax”.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ζόραν Ζάεφ αγόρασε ένα πραγματικό κάστρο στη Χαλκιδική στη βόρεια Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται κλειστό στο πολυτελές συγκρότημα «Vili Agnati», στην πρώτη σειρά της ακτής.

Το 2018, η ελληνική διαδικτυακή έκδοση «News.in”» είχε αναφέρει το ακίνητο του Ζάεφ στη Χαλκιδική, αλλά τότε ήταν ένα τριώροφο σπίτι κάπου στα Νέα Μουδανιά.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, όπως αναφέρει η “Big5.bg”, την τελευταία φορά που ο Ζάεφ πήγε στο φρούριό του στη Χαλκιδική ήταν πριν από λίγους μήνες- ακριβέστερα τον περασμένο Αύγουστο. Το τοπικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι το σπίτι είναι εγγεγραμμένο στο όνομα της εταιρείας του αδελφού του Ζόραν Ζάεφ.

Στο κλειστό συγκρότημα “Villa Agnati” υπάρχουν τέσσερις ακόμη βίλες όπως αυτή του Ζάεφ, αλλά καμία από αυτές δεν έχει τη δική της ιδιωτική πισίνα όπως η βίλα του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας.

Το νέο απόκτημα του Ζάεφ βρίσκεται στο τέλος της Κασσάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, κοντά στο θαλάσσιο συγκρότημα ‘Μουράγιο’, ακριβώς απέναντι από τη Σιθωνία.

http://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα