Τα «άπλυτα» του Τραμπ: Ενώ ήταν παντρεμένος με την Μελάνια κάλεσε την Μις Ουγγαρία στο δωμάτιό του

14/1/17 | 1 | 0 | 1,049 εμφανίσεις
ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ

d708_12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απότην Ουγγαρία έρχεται η χρονικά τελευταία καταγγελία για τον Ντόναλντ Τραμπ και τις «αταξίες» του με το γυναικείο φύλο αν και παντρεμένος με τη σύζυγό του, Μελάνια.

Μπορεί να εκλέχθηκε πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά οι «αταξίες» του συνεχίζουν να βγαίνουν στην φορά (ακόμη κι αν είναι παντρεμένος).

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πρώην Μις Ουγγαρία, Κάτα Σάρκα αποκάλυψε πως ο Ντόναλντ Τραμπ την είχε καλέσει στο ξενοδοχείο του στην Μόσχα το 2013, μετά τα καλλιστεία.

Η 30χρονηυ καλλονή ανέφερε πως οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο καθιερωμένο πάρτι μετά τα καλλιστεία, όπου και ο Τραμπ αν και παντρεμένος δεν δίστασε να της πιάσει το χέρι και να την καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

«Μου έπιασε το χέρι, με τράβηξε κοντά του και με ρώτησε: Ποια είσαι; Με ξάφνιασε τόσο που το μόνο που κατάφερα να απαντήσω ήταν “Ουγγαρία” και στη συνέχεια αφού με ρώτησε “γιατί είσαι εδώ;” μου έδωσε την επαγγελματική του κάρτα στην οποία αναγραφόταν το τηλέφωνό του, ενώ μου είπε τον αριθμό του δωματίου στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε αλλά και το όνομά του “Ντόναλντ Τραμπ» δήλωσε η Σάρκα σε εκπομπή της ουγγρικής τηλεόρασης.

Η Σάρκα, μάλιστα, παρουσίασε και την κάρτα που της έδωσε τότε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος αναμένεται να ορκιστεί και επίσημα στις 20 Ιανουαρίου.,
Πάντως, εν τέλει το μοντέλο είχε απορρίψει την πρόταση του πλέον Προέδρου των ΗΠΑ, γιατί πολύ απλά δεν ήταν ο τύπος της.

Σημειώνεται ότι το 2013 ο Τραμπ ήταν ήδη παντρεμένος οχτώ χρόνια με την Μελάνια Τραμπ.

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  α.α. says:

  Τίιι είναι αυτά, ρέ
  εξωνημένοι μάλακες τής μισάνθρωπης δημοσιογραφίας τών σταυρωτήδων τού κερατά,
  εμένα ρωτάτε γιατί

  όπως μού είπε ένας πού ήταν(έτσι λέει, έ;) μέ τόν Ζουγανέλη στήν αμερκίγια,
  όταν κατουράει σηκώνει τό ένα πόδι(ποιός σκύλος τού Ζουγανέλη, ρέ ζώα!…),
  ό λεγάμενος, λέμε(ποιός Ζουγανέλης, ρέ ζώα!… ό Τράμπ, λέμε!)!…

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  21/7/21 | (5 σχόλια)
  Μη μου τους κύκλους τάραττε! … είπε ο Αρχιμήδης στον Ρωμαίο στρατιώτη, ο οποίος τον βρήκε στην παραλία την ώρα που μελετούσε κάποιο Γεωμετρικό πρόβλημα γράφοντας στην άμμο. Όμως ο στρατιώτης έβγαλε το σπαθί του και τον σκότωσε. Αυτή ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο