«Ταπείνωση για το Κοσσυφοπέδιο- οι πολίτες πηγαίνουν να εμβολιασθούν στη Σερβία!»

4/5/21 | 0 | 0 | 91 εμφανίσεις

Μάιος 1, 2021. 20:48. Ελλάδα.

Πρίστινα.

Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής, Μπεράτ Μπουζάλα, με ανοικτή επιστολή  προς στην κυβέρνηση της Αλβανίας και στον νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό  ζητά να συμπεριλάβει τους πολίτες του Κοσόβου στο σχέδιο εμβολιασμού.

Στην ανοικτή επιστολή, που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στο Facebook, ο Μπουζάλα θεωρεί ταπείνωση για την κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου να επιτρέπει στους πολίτες του να πηγαίνουν στη Σερβία για να εμβολιασθούν κατά του covid-19.

«Γνωρίζω ότι η Αλβανία αντιμετωπίζει επίσης μεγάλη δυσκολία, αλλά είναι απολύτως ντροπή για το κράτος του Κοσσυφοπεδίου, χιλιάδες άνθρωποι να πηγαίνουν να εμβολιαστούν στη Σερβία, όπως συμβαίνει τώρα».

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταπείνωση για το κράτος του Κοσσυφοπεδίου που επιτρέπει στους πολίτες της χώρας του να λαμβάνουν εμβόλια από την κυβέρνηση της Σερβίας».

Ο Μπουζάλα επικρίνει την κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου για αμέλεια προς τους πολίτες.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κυβέρνηση που να φροντίζει τους πολίτες. Η κυβέρνησή μας αντιμετωπίζει το λαό με απάθεια. Ο Αλμπίν Κούρτι δεν τον νοιάζει καν πώς ο Βούτσιτς μεριμνά για τους πολίτες του απ’ ότι αυτός».

Για τον Αλμπίν, είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε μόνο τη μάχη με τον Βούτσιτς στην πρώτη τους συνάντηση στις Βρυξέλλες», έγραψε με καυστικό ύφος ο συντάκτης.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας