Τί είχε ζητήσει ο Α.Ωνάσης από τον Γ.Ζαμπέτα όταν πέθανε ο γιος του;

11/3/21 | 0 | 0 | 222 εμφανίσεις

Η κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα, Κατερίνα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, μια άγνωστη λεπτομέρεια από το παρελθόν του πατέρα της που αφορούσε τον Αριστοτέλη Ωνάση!

«Τον πατέρα μου τον αγάπαγε η πίστα. Ξέρεις, η πίστα άλλους τους καταπίνει και άλλους τους αναδεικνύει. Ο Ζαμπέτας ζούσε για την πίστα. Όλοι οι σταρ και οι επιχειρηματίες της εποχής πήγαιναν να τον ακούσουν. Από τους πιο τακτικούς θαμώνες στα μαγαζιά που έπαιζε ήταν ο Ωνάσης. Όταν έχασε το γιο του Αλέξανδρο και τον είχε άταφο στον Σκορπιό, ο Ωνάσης κάλεσε τον Ζαμπέτα στο νησί.

Ήθελε με την βοήθεια του μπουζουκιού του να ξεπεράσει τον πόνο του. Ο πατέρας μου μας φώναξε για να μας πει με τη συμφωνία να μην το μαρτυρήσουμε πουθενά. Τον θυμάμαι να λέει χαρακτηριστικά: «Μη σας ξεφύγει τίποτα, τα γνωστά… Τουμπί ψιλοκομμένο».

https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/640352_apokalypsi-ti-eihe-zitisei-o-aonasis-apo-ton-gzampeta-otan-pethane-o

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας