Σ.Παναγιωτόπουλος: Πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή για το revenge porn βίντεο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Του επιβλήθηκε επίσης 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρίθηκε ένοχος για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, κατ’ εξακολούθηση.

Η καταδίκη είναι με τριετή αναστολή αλλά θεωρείται βέβαιο ότι η αναστολή θα πάψει να ισχύει καθώς εντός της τριετίας θα έχει κατά πάσα πιθανότητα και άλλη καταδίκη για το ίδιο θέμα καθώς εκκρεμούν κι άλλες καταθέσεις τις οποίες έχει παραδεχθεί, οπότε πιθανόν και εντός του έτους θα βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Ο παρουσιαστής θα πρέπει κάθε μήνα να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης του επέβαλε επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και τον υποχρεώνει να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό, όπως επίσης του επιβλήθηκε 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Παρά την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας ότι η κατηγορία θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο Δικαστήριο, οι δικαστές αποφάσισαν ότι η πράξη τελέστηκε στην πλημμεληματική της μορφή, καθώς δέχτηκε ότι δεν στοιχειοθετήθηκε «σκοπός βλάβης».

Σύμφωνα με νομικούς, η επιβληθείσα ποινή είναι η ανώτερη που θα μπορούσε να επιβληθεί για τη συγκεκριμένη πράξη.

Στη δίκη, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ύστερα από σχετικό αίτημα της πολιτικής αγωγής, δεν παρέστη ο 59χρονος παρουσιαστής, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τους πληρεξούσιους δικηγόρους του.

Καταθέτοντας, η 30χρονη καταγγέλλουσα φέρεται να αναφέρθηκε στην βλάβη που υπέστη από τη διαρροή του υλικού με προσωπικές της στιγμές στο Διαδίκτυο, τονίζοντας πως είχε εμπιστοσύνη στον κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για δύο ανάλογες περιπτώσεις ύστερα από καταγγελίες δυο πρώην συντρόφων του. Οι υποθέσεις αυτές απασχόλησαν πρόσφατα τις διωκτικές Αρχές και εις βάρος του 59χρονου είχε ασκηθεί τότε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1056428_spanagiotopoylos-pente-hronia-fylakisi-gia-revenge-porn

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα