Σ.Πέτσας: «Η κυβέρνηση δεν θα παραστεί στη Δοξολογία για την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

23/10/20 | 1 | 0 | 155 εμφανίσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, υποστήριξε με ανακοίνωση του πως φέτος η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν θα αραστούν στη Δοξολογία για την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Η Κυβέρνηση ανταποκρινόμενη στο υπεύθυνο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου για την αποφυγή μαζικών συναθροίσεων, ανακοινώνει ότι ο Πρωθυπουργός και τα μέλη της δεν θα παραστούν στη Δοξολογία για την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ενώ προσθέτει: «Φέτος, ας πούμε ΟΧΙ και στον κορωνοϊό»

Νωρίτερα σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, κάλεσε τους αξιωματούχους της χώρας να «τιμήσουν τις ηρωικές θυσίες των προγόνων μας, χωρίς να λάβουν μέρος στις επίσημες τελετές, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα για την αποφυγή των μαζικών συναθροίσεων».

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/927435_spetsas-i-kyvernisi-den-tha-parastei-sti-doxologia-gia-tin

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Αφού η Ιεραρχία ”ευλογεί”την απουσία των Αρχών -που δεν είναι και λίγες- από την Δοξολογία ,που δεν θα γινόταν μόνον στην Αθήνα, δεν ”κατηγορείς” την κυβέρνηση ,η, τις άλλες Αρχές γιαυτήν την απουσία.
  Κανονικά όμως πρέπει να παρευρεθούν -από αντίδραση-όλοι οι άθεοι Αριστεροί και όσοι δεν πιστεύουν στον κορωνοιό ,που δεν αποκλείεται γιατί και αυτοί είναι βραφτισμένοι χριστιανοί ,εκτός από λίγες -γνωστές- εξαιρέσεις.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  4/12/20 | (0 σχόλια)
  της Sylvie Kauffmann (*) Η τελευταία επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στην Ευρώπη χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2019. Στη Διάσκεψη του Μονάχου για την ασφάλεια, ο αντιπρόεδρος Πενς τα έψελνε στους ευρωπαίους ηγέτες, καλώντας τους να αποσυρθούν, όπως και ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας