Σ.Αναγνωστοπούλου: «Να μη γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου για υγειονομικούς λόγους»

19/3/21 | 0 | 0 | 156 εμφανίσεις
Σ.Αναγνωστοπούλου: «Να μη γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου για υγειονομικούς λόγους» (βίντεο)

Τι δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ερωτηθείσα για την στρατιωτική παρέλαση που θα γίνει ανήμερα της εθνικής εορτής, παρουσία του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, του πρίγκιπα Καρόλου, του πρωθυπουργού της Ρωσίας και του προέδρου της Κύπρου, χωρίς θεατές και κοινό, για υγειονομικούς λόγους, η Σία Αναγνωστοπούλου ζήτησε να μην επιτραπεί.

«Έχει μετρήσει η κυβέρνηση τι σημαίνει μια τέτοια παρέλαση με αυτή την κατάσταση της χώρας; Βεβαίως είναι πάρα πολύ σημαντικά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες το καταλαβαίνουμε, να γιορταστούν με λαμπρότητα. Είναι η στιγμή τώρα που όλοι οι επιδημιολόγοι λένε ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες έχουμε κορύφωση της πανδημίας να γίνει κάτι τέτοιο;» είπε.

Και πρόσθεσε «ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση αυτό τουλάχιστον το έχει μετρήσει πάρα πολύ καλά και δεν είναι το θέμα με σύγκριση διαδηλώσεων κλπ. Έχει ξεφύγει η κατάσταση και από την στιγμή που έχει ξεφύγει η κατάσταση, νομίζω ότι ο πρώτος μεγάλος φόρος τιμής σε αυτά τα 200 χρόνια ελεύθερου πολιτικού βίου είναι η προστασία των πολιτών αυτής της χώρας».

Δείτε το βίντεο το οποίο κατέγραψε η «Ομάδα Αλήθειας»:

 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/971559_sanagnostopoyloy-na-mi-ginei-i-parelasi-tis-25is-martioy-gia

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας